Waarom werken bij Consolid?

We zijn al meer dan zevenentwintig jaar dé detacheerder en opleider in Vervoer & Veiligheid. Bij ons vind je een groot aanbod aan vacatures voor onder andere chauffeurs, monteurs en beveiligers. Dit zijn onze werkgebieden: Transport en logistiek, Personenvervoer, Railvervoer, Automotive, Beveiliging, Taxivervoer.

 

 

De redenen om bij Consolid aan de slag te gaan:

 

Persoonlijke aandacht

Vanaf jouw start heb en houd je dezelfde contactpersoon. Eén intercedent die jou begeleidt en bij wie jij je ei kwijt kunt. Of het nu gaat om een ander werkschema of jouw toekomstdroom, wij kijken en luisteren naar jouw wensen.

 

Zekerheid én flexibiliteit 

Werk je bij Consolid, dan heb je de zekerheid van een contract. Maar ook de flexibiliteit om bij verschillende werkgevers aan verschillende opdrachten te werken. Houdt het werk op bij opdrachtgever A? Dan kunnen we je natuurlijk aan het werk helpen bij opdrachtgever B. Dan ben jij in ieder geval verzekerd van een inkomen.

 

Opleiding of opfrissen

Als je nog niet zo’n ervaren rot in het vak bent, kun je ook bij ons terecht. Op de Consolid Academy bieden we je nascholing en complete opleidingen. De lesstof en materialen zijn goedgekeurd door het CBR. Ook ontvang je een werkgarantie: je bent dus zeker van een baan.

Naar de Academy 

Een salaris waarmee je thuis kunt komen

Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn helemaal in orde. Je hebt je salaris en pensioenregeling goed voor elkaar en kunt altijd en overal digitaal jouw loonstroken inzien.

Teken jouw toekomst

Grote dromen die onbereikbaar lijken? Bij Consolid teken jij jouw eigen toekomst. Van de taxi naar een grote bus? Wij leiden je op en zorgen dat je blijft meedoen. Samen tekenen wij jouw toekomst!

200 nieuwe vacatures per maand

Met ruim 200 nieuwe vacatures per maand, zit er vast wel iets voor je bij. Je bekijkt alle vacatures hier en kunt direct online reageren.

Naar vacatures


JOUW TOEKOMST.
ONZE AANDACHT.
DE WERELD IS IN BEWEGING. EN IEDEREEN BLIKT VOORUIT. GISTEREN TELT NIET MEER EN VANDAAG DRAAIT ALLES AL OM MORGEN. DE TOEKOMST IS DICHTERBIJ DAN OOIT. EN WE WILLEN ALLEMAAL GRAAG MEE BLIJVEN DOEN. PRIVÉ EN PROFESSIONEEL.
BIJ CONSOLID DOEN WE ER ALLES AAN OM JOU AAN HET WERK TE KRIJGEN. EN TE HOUDEN.
DAAROM VINDEN WE NIET ALLEEN PROFESSIONELE GROEI BELANGRIJK.

WE ZIJN OOK BENIEUWD NAAR JOUW PERSOONLIJKE AMBITIES.
GEEN MENS IS HETZELFDE EN NIEMAND KAN IN DE TOEKOMST KIJKEN.
DOOR ALLE TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN VERANDERT DE WERELD SNEL. EN DE INVULLING VAN WERK IN VERVOER EN VEILIGHEID VERANDERT MEE.

DAAROM WILLEN WE GRAAG ONZE IDEEËN MET JE DELEN. ZOALS JIJ BIJ JE BAAN MOET PASSEN, GELDT DIT OOK ANDERSOM. VRAAGT JOUW PERSOONLIJKE SITUATIE OM EEN PROFESSIONELE AANPASSING, DAN KRIJGT DIT ALTIJD DE AANDACHT DIE HET VERDIENT. ZO BEN JIJ KLAAR VOOR DE BAAN VAN VANDAAG ÉN MORGEN.