Waarom werken bij Consolid?

We zijn al meer dan vijfentwintig jaar het grootste uitzend- en detacheringsbureau in vervoer en veiligheid. Je vindt bij ons een groot aanbod aan vacatures voor onder andere chauffeurs, monteurs en beveiligers. Dit zijn onze werkgebieden: Transport en logistiek, Personenvervoer, Railvervoer, Automotive, Beveiliging, Taxivervoer.

 

 

Persoonlijke aandacht
Vanaf jouw start heb en houd je dezelfde contactpersoon. Eén intercedent die jou begeleidt en bij wie jij je ei kwijt kunt. Of het nu gaat om een ander werkschema of jouw toekomstdroom, wij kijken en luisteren naar jouw wensen.

Zekerheid én flexibiliteit
Werk je bij Consolid, dan heb je de zekerheid van een contract. Maar ook de flexibiliteit om bij verschillende werkgevers aan verschillende opdrachten te werken. Houdt het werk op bij opdrachtgever A? Dan kunnen we je natuurlijk aan het werk helpen bij opdrachtgever B. Dan ben jij in ieder geval verzekerd van een inkomen.

Opleiding of opfrissen
Als je nog niet zo’n ervaren rot in het vak bent, kun je ook bij ons terecht. Op de Consolid Vakschool bieden we je nascholing en complete opleidingen. De lesstof en materialen zijn goedgekeurd door het CBR. Ook ontvang je een werkgarantie: je bent dus zeker van een baan.

Een salaris waarmee je thuis kunt komen
Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn helemaal in orde. Je hebt je salaris en pensioenregeling goed voor elkaar en kunt altijd en overal digitaal jouw loonstroken inzien.

200 nieuwe vacatures per maand
Met ruim 200 nieuwe vacatures per maand, zit er vast wel iets voor je bij. Je bekijkt alle vacatures hier en kunt direct online reageren.

     

 

 

 

Vragen?

      

 

 

 

Beoordeling toevoegen