Werk je voor Consolid, dan kies je voor zekerheid én flexibiliteit, groei en ontwikkeling. Jouw toekomst. Onze aandacht.

We bieden je een baan voor vandaag én morgen: een contract met volop bewegingsmogelijkheid en een salaris waarmee je thuis kunt komen. Een werkomgeving waarin je jezelf op eigen tempo kunt ontwikkelen en je talenten binnen het domein transport, logistiek en mobiliteit volop kwijt kunt. Als je dat wilt natuurlijk.

✔ Contract
✔ Een baan vól afwisseling
✔ Prima uurloon en uitstekende arbeidsvoorwaarden
✔ Uren afgestemd op jouw wensen

✔ Opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld
✔ Kosteloze nascholing (bijvoorbeeld code 95)
✔ Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
✔ Persoonlijke aandacht en ondersteuning

Bovenal vind je bij ons een luisterend oor voor jouw specifieke situatie en wensen. Je krijgt specialistisch advies en persoonlijke ondersteuning. Met de garantie op werk en veel verschillende ontwikkelpaden teken jij jouw eigen toekomst en is jouw droombaan binnen bereik. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet!


JOUW TOEKOMST  ONZE AANDACHT

 
Bij Consolid realiseren we ons als geen ander dat er maar 1 ding telt:

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

 


CONSOLID ACADEMY

Bij Consolid doen we er alles aan om jou
aan het werk te krijgen. En te houden.

Zo helpen we je door je bij te scholen wanneer het werk hierom vraagt. Of door je om te scholen, als jouw ambities in de loop van de tijd veranderen. Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blijft meedoen. Zo ben jij klaar voor de baan van vandaag en morgen.

Welke opleiding past bij jou?


 

 


CARRIÈRENAVIGATOR

Bij Consolid krijg je de kans om jezelf
te ontwikkelen. Kies jouw eigen pad.

Zo bepaal je altijd zelf je eigen koers en volg je het carrièrepad dat op dat moment het beste bij jou past. Niets moet, alles kan. Klim hogerop, specialiseer jezelf in een bepaalde richting of stap tussentijds over op een andere 'lijn'. Met onze 'navigator' teken jij jouw eigen toekomst.

Volg je ambitie


 

 

EMPLOYABILITY AS A SERVICE

Bij Consolid brengen we vraag en aanbod samen.
En werk en privé met elkaar in balans.

Zo zijn we ons ervan bewust dat werk niet alles is en jouw privétijd met of zonder gezin minstens zo belangrijk. Omgekeerd dagen we je uit verder te kijken dan je neus lang is, met werk dat past bij jou en hoe jij in elkaar zit. Met een glimlach aan de slag, ieder dag weer.

Jij bent Consolid, wij zijn Consolid


 

 

CONTACTMATRIX

Bij Consolid sta je er niet alleen voor.
En krijg je onze oprechte en brede aandacht.

Zo zorgen we voor een goede bereikbaarheid en vaste aanspreekpunten. Vanaf jouw start heb en houd je bovendien dezelfde contactpersoon. Eén intercedent die jou begeleidt en bij wie jij je ei kwijt kunt. Of het nu gaat om een ander werkschema of jouw toekomstdroom.

Jij bent Consolid, wij zijn Consolid


 

 

360° FEEDBACK

Bij Consolid helpen we je graag vooruit, 
door je jaarlijks persoonlijk te beoordelen.

Zo horen we graag van je ervaring en belevenissen. Leren wij van jou en kijken we samen hoe we welke verbeterpunten over en weer kunnen doorvoeren. We richten ons werk slimmer voor je in en rijken je de handvatten aan waarmee jij in de praktijk direct je voordeel kunt doen.

Jij bent Consolid, wij zijn Consolid


 

 

PERSPECTIEFVERKLARING

Bij Consolid verlenen we je de juiste papieren.
En verdien je onze credits bovendien.

Zo kun je, als je bij ons werkt, een perspectiefverklaring aanvragen. Met deze verklaring ga je naar jouw hypotheekverstrekker voor de aanvraag van jouw hypotheek. En kun je dus gewoon jouw droomhuis kopen. Binnen je budget uiteraard. 

Ga voor jouw droomhuis


 

 

BUDGETCOACH

Bij Consolid helpen we je het overzicht te bewaren.
En je zaken goed op orde te houden.

Zo kun je bij ons terecht met vragen over je financiële administratie en helpen we je als je met zorgen zit. Zetten we gediplomeerde mensen in om jou te helpen het overzicht terug te krijgen. We zijn er voor jou om je te begeleiden naar een gezonde en stabiele omgeving waarin jij zorgeloos je werk kunt doen.

Jij bent Consolid, wij zijn Consolid


 

 

"OVERBRUGGINGSKREDIET"

Bij Consolid kun je grote sprongen maken.
En helpen we je waar we kunnen.

Zo financieren wij jouw opleiding voor als je een andere carrière kiest, soms betalen wij deze zelfs helemaal voor jou. Of helpen we je aan inkomen door een job als bezorger van boodschappen terwijl je door ons wordt opgeleid tot vrachtwagenchauffeur. Zo hoeft geld geen belemmering te zijn om jouw dromen waar te maken.

Jij bent Consolid, wij zijn Consolid


 BEN JIJ ONZE FUTURE CANDIDATE?

Met ruim 200 nieuwe vacatures per maand, zit er vast wel iets voor je bij waarmee jij jouw toekomst invulling kunt gaan geven. Zie jij jezelf hier al tussen staan? Kies de richting waarin je wilt instromen, groei en ontwikkel en volg daarin je eigen ambitie. Jij tekent jouw toekomst!

ZO DOEN
WE DAT ... 

IN DE PRAKTIJK   EN MET ELKAAR