D baan.
o

Jouw toekomst in transport

Ben jij klaar voor de baan van vandaag én morgen?

Wat bieden wij jou?

Bij ons kun je werken naar wens. Je hebt een contract met urengarantie en een goed salaris, ook als je even geen project hebt. Wij begrijpen dat je in elke levensfase andere behoeften en verantwoordelijkheden hebt.

Via detachering krijg jij de kans om persoonlijk te groeien terwijl je werkt bij een topwerkgever. Je schaaft je vakkennis bij, werkt aan je skills en breidt je netwerk uit. Ook interessant: je werkt niet alleen aan je cv en vakinhoudelijke vaardigheden, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling.

Jouw nieuwe werkplek

Al meer dan dertig jaar werken onze mensen bij diverse bedrijven binnen de transport en logistiek. Zo vinden we samen altijd een werkplek die bij jouw wensen en doelen past.

Plan een afspraak

Maak hieronder een afspraak met Rhaymond van Soolingen, Field Manager.

Loyaliteitsplan

Consolid is blij met jou en wil jou graag behouden. Daarom kun bij Consolid gebruik maken van leuke extra’s; hoe langer je bij ons werkt, des te meer voordelen.

Denk daarbij aan een bioscoopbon, dinerbon, een royale startbonus na het doorlopen van de proeftijd, een abonnement op een streamingsdienst, voordeliger sporten door deelname aan ons Fiscfree abonnement en toegang tot onze Personeelsvoordeelwinkel waar je handige benodigdheden en uitjes kan scoren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ben je in een half jaar niet ziek, dan ontvang je van ons een verzuimbonus van 1 vrije dag.

Leergang

Daarnaast volg jij de Consolid leergang. De leergang omvat een zorgvuldig samengesteld lesprogramma voor beroepschauffeurs. Wij verzorgen voor jou een op maat gemaakt lespakket, waarin alle onderdelen van het takenpakket van de chauffeur aan de orde komen met als belangrijkste leerdoel de professionaliteit en kwaliteit van de chauffeur in jouw vak te versterken.

Uiteraard heb jij ook toegang tot de Mijn Consolid Academy omgeving, waarin je toegang hebt tot het Consolid opleidingsaanbod. Wij zorgen ervoor dat jij altijd up-to-date bent en jouw opdrachtgever van de beste service kan voorzien.

Waarom Consolid?

Transportspecialisten

Opgericht in 1990

Zaakwaarnemerschap

Eigen Academy

Coole Events

Kennis delen sessies

Jouw toekomst. Onze aandacht.

Bij Consolid vinden wij aandacht voor jou heel belangrijk. Wie ben jij en wat zijn jouw drijfveren in het leven als vrachtwagenchauffeur. Jouw start bij Consolid voelt als een warm bad.

Jouw onboarding

Bij Consolid begint jouw reis met inhouse onboarding. Dit doe je samen met mede ervaren vrachtwagenchauffeurs. Deze onboarding zal onder andere bestaan uit schadepreventie, up-to-date verkeerskennis, afleiding achter het stuur en klantgericht handelen.

Daarna ben jij klaargestoomd voor je nieuwe opdrachtgever en ga je met een leuk starterspakket en een brok kennis onder de arm ‘de weg op’.

Jouw contactpersoon

In jouw verdere loopbaan blijft onze Fieldmanager (jouw contactpersoon), jou begeleiden. Het is belangrijk dat jij je kunt focussen op je werk bij de opdrachtgever, zonder je druk te hoeven maken over randzaken die wij voor jou kunnen regelen.

In één op één gesprekken kun jij aangeven welke opdrachten jou aanspreken, hoe jij jouw toekomst voor je ziet en waar je naar wilt ontwikkelen.

Consolid Community

Ervaring delen

Jij maakt onderdeel uit van onze Consolid Transport community. Een paar keer jaar organiseren wij dagen waarop jij met jouw Consolid collega’s samenkomt. Op deze dagen kunnen jullie de ervaringen delen, nieuwe informatie opdoen en uiteraard de dag afsluiten met een gezellige borrel of barbecue.

Events met elkaar

Consolid Transport Professionals organiseert jaarlijks verschillende events, zodat jij met jou transport collega’s samen kan komen. Denk hierbij aan een summer event, een kerstdiner en ontwikkelingsdagen.

Aan de slag als vrachtwagenchauffeur

Je gaat aan de slag als vrachtwagenchauffeur, maar wat kan je precies verwachten?