D baan.
o

De weg naar jouw toekomst begint hier. Bij Consolid.

Consolid is een familiebedrijf met mondiale ambities waar jij telt en jouw ontwikkeling vooropstaat. Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen. Zo zorgen we met onze eigen Consolid Academy dat iedereen klaar is voor de baan van vandaag én morgen. Die verantwoordelijkheid nemen we graag. Welke afslag neem jij?

Onze cultuur. Omdat wij graag onszelf blijven.

Ons DNA: Betrokken. Ondernemend. Betrouwbaar.

Dat kun je van ons verwachten en dat verwachten wij ook van jou. Laagdrempelig en met korte lijnen. Samen onze schouders eronder. Jouw toekomst is onze aandacht. Meer informatie over Consolid vind je hier.

Verbinding. Aandacht voor elkaar.

Onboarding
Bij aanvang van je dienstverband krijg je een uitgebreid onboarding programma, waarin we je kennis laten maken met onze organisatie, ons DNA en de "Consolid-30-seconds"!

Events
Daarnaast organiseren we jaarlijks van alles om al jouw collega's te leren kennen, zoals een summerevent, een kerstdiner, teamuitjes, ontwikkelingsdagen en deelname aan diverse (hardloop)evenementen.

"Er is veel ruimte binnen Consolid voor persoonlijke ontwikkeling. In de afgelopen vier jaar ben ik van verzuimmedewerker doorgegroeid naar verzuim coördinator. Consolid staat altijd open voor eigen initiatieven, zo ben ik gestart in de feestcommissie om gezellige borrels en bijeenkomsten te organiseren."

Natalja Sakes, Verzuim coördinator

Onze collega's. Echte verhalen die het verschil maken.

Aandacht & Vertrouwen. De weg van Mascha.

Zes jaar geleden ben ik bij Consolid gestart op de afdeling Centrale Backoffice. Na een aantal maanden miste ik het dynamische contact met flexkrachten en klanten. Door diverse gesprekken binnen de organisatie ben ik aan de slag gegaan als intercedent op de afdeling personenvervoer. Na veel jaren en met veel plezier als Senior Intercedent te hebben geopereerd ga ik nu in mijn nieuwe rol op de afdeling Consolid Academy voor een optimale samenwerking met mijn collega’s, opleidingskandidaten en opleiders.

Ontwikkeling en Groei. De weg van Laurens.

Ik ben als stagair HR binnen gekomen bij Consolid. Na mijn stage ben ik aan de slag gegaan als recruiter. Door de jaren heen heb ik mijzelf verder mogen ontwikkelen en diverse rollen mogen vervullen. Ik ben doorgegroeid tot coördinator van het recruitmentteam en inmiddels actief in de rol van RPO specialist op de afdeling RPO. Consolid vindt persoonlijke aandacht en het ontwikkelen van interne medewerkers echt belangrijk.

Mogelijkheden & Initiatieven. De weg van Ewoud.

Bijna twee jaar geleden ben ik als Applicatiebeheerder bij Consolid begonnen. Ik heb mijn hele werkende leven met AFAS gewerkt en was geen onbekende met de uitzendbranche. Bij Consolid kreeg ik de mogelijkheid om processen te bouwen en te automatiseren met de toepassing van robots bovenop AFAS. Het was een totaal nieuwe wereld voor mij, maar ik vind het heel leuk om deze nieuwe technologie te verkennen en ermee te experimenteren. Je ontwikkeling bij Consolid wordt hier heel serieus genomen en ik heb ervaren dat ik meer dan genoeg ruimte krijg om initiatieven te starten.

Uitdaging & Plezier. De weg van Sjors.

Ruim zes jaar geleden ben ik bij Autoreset begonnen als chauffeur. Voor naast mijn studie zocht ik iets anders en ben ik aan de slag gegaan als Planner. Ook mijn stage deed ik bij Autoreset als Medewerker Innovatie. Na mijn stage ben ik blijven werken als planner, maar heb ook een kleine rol gehad op de afdeling ICT. Uiteindelijk werd Autoreset overgenomen door Consolid en ben ik hier blijven werken. Na een lange tijd met veel plezier als planner gewerkt te hebben was ik opzoek naar meer uitdaging. Nu ben ik sinds kort werkzaam als Consultant ICT en beheer, wat goed aansluit op mijn studie. Toen ik nog bij Autoreset werkte waren er al een aantal projecten waar ik mee bezig was. En nu gaan deze projecten echt van start. Dit maakt het werk voor mij erg leuk en uitdagend. Door de mensen in mijn team heb ik al jaren zo veel plezier op mijn werk.

Recruiter. De juiste kandidaat vinden.

Binnen de functie van Recruiter ben je verantwoordelijk voor het voorselectie proces van kandidaten die solliciteren bij Consolid. Jij zorgt voor een optimale candidate experience. Doordat je precies weet wat de opdrachtgever zoekt kun je de juiste kandidaat selecteren. Vragen over de functie beantwoord je maar al te graag. Alles om ervoor te zorgen dat de kandidaat goed geïnformeerd is alvorens hij/zij zich aan sluit bij de club.

Intercedent. De juiste match maken.

Jij herkent talent en kunt snel schakelen. Je bent doortastend waardoor je jouw klant en kandidaat echt leert kennen en de perfecte match kunt maken. Juist door de mix van werving & selectie, klant- en kandidaatbeheer, administratie en commerciële taken binnen jouw functie haal jij voldoening uit je werk. Bij Consolid zetten we graag een stapje extra om echt het verschil te kunnen maken.

Planner. De juiste kandidaat inplannen.

Als planner ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk inplannen van alle aanvragen, het instrueren van chauffeurs en het contact onderhouden met onze klanten. Klantvriendelijk zijn is voor jou vanzelfsprekend maar tegelijkertijd kun je ook commercieel zijn en de aanvragen op een zo efficiënt mogelijke manier inplannen. Doordat jij jouw chauffeurspoule door-en-door kent weet je altijd een goede match te maken.

Kansen voor iedereen

Uiteraard hebben wij ook andere functies die aantrekkelijk voor jou kunnen zijn. Bijvoorbeeld Accountmanager of Sales Support medewerker. Applicatiebeheerder of Consolid Academy consultant.

"Sinds kort ben ik weer terug bij Consolid, waar ik voorheen altijd naast mijn studie werkzaam was in verschillende rollen ben ik nu terug in de rol van Account manager RPO/Academy. De combinatie van het uitbreiden van de dienstverlening en de ruim 30 ervaring waar ik van mag profiteren bieden mij de persoonlijke ontwikkeling en uitdaging om dit tot een succes te maken. Consolid voelt voor mij als thuiskomen en door de ervaring van afgelopen jaren zal ik hier voor de komende jaren nog heel prettig werken"

Wouter van 't Blik, Accountmanager RPO

"Wat het werk bij Consolid zo leuk maakt is dat je de loopbaan van jouw flexkrachten het juiste zetje kan geven; door ze te begeleiden en te motiveren of door ze een passende opleiding te bieden. Je krijgt hier veel dankbaarheid voor terug. Daarnaast ben je echt een businesspartner voor aansprekende klanten. Dat maakt het werk uitdagend!"

Alex Oskam, Senior Intercedent Autoreset

Transport, Logistiek & Mobiliteit

Al dertig jaar leveren wij aan diverse bedrijven binnen de branches transport & logistiek, taxi, personenvervoer, rail, hospitality, airport services en beveiliging. Onze kennis zetten we ook graag in voor nieuwe branches. Een overzicht van onze opdrachtgevers vind je hier:

Consolid Academy

Onze Consolid Academy is een uniek opleidingsinstituut waar wij flexkrachten en medewerkers opleiden, na- en omscholen. Met branche erkende vakopleidingen leiden wij collega's op tot gecertificeerde vakmensen. Opleiden zit in ons DNA. Hierdoor kunnen wij echt het verschil maken. Meer informatie vind je hier: