D baan.
o

Servicepagina - downloads

Algemene voorwaarden, certificeringen en verklaringen

Op deze pagina vindt u al onze beschikbare documenten voor uw eigen administratie. Zo kunt u hier onze algemene voorwaarden downloaden, de laatste verklaringen omtrent afdracht omzetbelasting inzien en de kwaliteitscertificaten bekijken. Daarnaast vindt u hier ook ons schadebeleid voor chauffeurs. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Algemene Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten van toepassing zoals die door Consolid zijn gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, onder aktenummer 4/2024 d.d. 20 februari 2024. 
Algemene voorwaarden Consolid

Algemene voorwaarden Consolid Transport Professionals

Registratieverklaringen

De meest recente registratieverklaringen van SNA kunt u vinden in het actuele SNA-register van gecertificeerde ondernemingen. Bezoek de website van de SNA voor informatie over het keurmerk.

Verklaring Belastingdienst

Hieronder kunt u de meest recente verklaring van de Belastingdienst omtrent het betalen van omzetbelasting door Consolid en haar werkmaatschappijen downloaden:

Kwaliteitsdocumenten

Hieronder kunt u de meest recente kwaliteitscertificaten van Consolid en haar dochterbedrijven vinden en downloaden: