D baan.
o

Wie zijn wij?

Over Consolid

Onze geschiedenis

Het idee was simpel. Het openbaar vervoer heeft op bepaalde tijden van de dag, tijdens diverse maanden in het jaar, verschillende behoeften aan inzet van chauffeurs. Het eerste uitzendbureau voor buschauffeurs stond en in oktober 1990 startte de eerste groep chauffeurs die op tijdelijke basis aan het werk ging.

In 2009 is Consolid in handen gekomen van de twee zoons van een van de oprichters, Arian en Dennis Mortier, en vormden ze samen met Kees van Laarhoven en Marco Broeknellis, de directie van Consolid.

Sinds 2023 bestaat de directie uit Dennis Mortier (rechts op de foto) en Marco Broeknellis (links op de foto).

background image

Vestigingen

Via meerdere vestigingen, verspreid over het land werken 185 collega's "bij de familie". Met specialistische kennis van de markt en een heel persoonlijke benadering, zorgen zij dat alles goed geregeld is voor onze bijna 6.000 flexkrachten en de opdrachtgevers voor wie zij zich inzetten.

Ze zorgen ervoor dat de flexkracht bij de opdrachtgever past. Maar ook dat het werk bij de flexkracht past. Want als zij veranderen, veranderen wij mee. En zoeken we samen naar waar jouw ambitie ligt. Zo is iedereen fit for the job!

Contact opnemen

Benieuwd naar wat Consolid voor uw bedrijf kan betekenen? Of nieuwsgierig naar welke vacatures wij momenteel open hebben staan?

Op zoek naar de adressen van onze vestigingen? Voor vragen of meer informatie kun je ons bellen of mailen. Heb je liever dat we contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Wil je een kijkje nemen bij de Consolid Academy, omdat je graag opgeleid of omgeschoold wilt worden.

Autoreset

Wij vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blijft meedoen. Autoreset is onze dochteronderneming, speciaal voor chauffeurs die AOW-gerechtigd zijn.

Onze opdrachten zijn beschikbaar voor alle chauffeurs, zij geven zelf aan of, en wanneer ze willen werken.

Kijk op de website van Autoreset voor meer informatie.

Oudstanding

Oudstanding is sinds 1998 dé arbeidsintermediair voor de ervaren generaties. Wij zien dagelijks nieuwe mogelijkheden voor onze ervaren medewerkers om het verschil te kunnen maken. In de zorg, het onderwijs, hospitality, en meer. Vooral hun betrouwbaarheid, aanpassingsvermogen, loyaliteit en flexibiliteit komen in onderzoek naar voren als toegevoegde waarde.

Kijk op de website van Oudstanding voor meer informatie.

De wereld is in beweging

Door alle technologische ontwikkelingen verandert de manier waarop wij meebewegen elke dag weer. Grenzen vervagen. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. En elke plek is bereikbaar. Tegelijkertijd staan efficiëntie en duurzaamheid hoger op de agenda’s dan ooit. Waardoor de invulling van werk in transport, logistiek en mobiliteit verandert. En dat biedt kansen, voor werkgevers én werknemers.

Bij Consolid doen we er namelijk alles aan om mensen aan het werk te krijgen én te houden. Met bijscholing, als het werk hier om vraagt. Of omscholing, omdat iemands ambities in de loop van de tijd ook kunnen en mogen veranderen.

Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen. Zo zorgen we dat iedereen klaar is voor de baan van vandaag én morgen. Die verantwoordelijkheid nemen we graag.