D baan.
o

Wie zijn wij?

Over Consolid

Onze geschiedenis

Het idee was simpel. Het openbaar vervoer heeft op bepaalde tijden van de dag, tijdens diverse maanden in het jaar, verschillende behoeften aan inzet van chauffeurs. Het eerste uitzendbureau voor buschauffeurs stond en in oktober 1990 startte de eerste groep chauffeurs die op tijdelijke basis aan het werk ging.

In 2009 is Consolid in handen gekomen van de twee zoons van een van de oprichters, Arian en Dennis Mortier, en vormden ze samen met Kees van Laarhoven en Marco Broeknellis, de directie van Consolid.

Sinds 2023 bestaat de directie uit Dennis Mortier (rechts op de foto) en Marco Broeknellis (links op de foto).

background image

Vestigingen

Via meerdere vestigingen, verspreid over het land werken 200 collega's "bij de familie". Met specialistische kennis van de markt en een heel persoonlijke benadering, zorgen zij dat alles goed geregeld is voor onze bijna 7000 flexkrachten en de opdrachtgevers voor wie zij zich inzetten.

Ze zorgen ervoor dat de flexkracht bij de opdrachtgever past. Maar ook dat het werk bij de flexkracht past. Want als zij veranderen, veranderen wij mee. En zoeken we samen naar waar jouw ambitie ligt. Zo is iedereen fit for the job!

Contact opnemen

Benieuwd naar wat Consolid voor uw bedrijf kan betekenen? Of nieuwsgierig naar welke vacatures wij momenteel open hebben staan?

Op zoek naar de adressen van onze vestigingen? Voor vragen of meer informatie kun je ons bellen of mailen. Heb je liever dat we contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Wil je een kijkje nemen bij de Consolid Academy, omdat je graag opgeleid of omgeschoold wilt worden.

De wereld is in beweging

Door alle technologische ontwikkelingen verandert de manier waarop wij meebewegen elke dag weer. Grenzen vervagen. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. En elke plek is bereikbaar. Tegelijkertijd staan efficiëntie en duurzaamheid hoger op de agenda’s dan ooit. Waardoor de invulling van werk in transport, logistiek en mobiliteit verandert. En dat biedt kansen, voor werkgevers én werknemers.

Bij Consolid doen we er namelijk alles aan om mensen aan het werk te krijgen én te houden. Met bijscholing, als het werk hier om vraagt. Of omscholing, omdat iemands ambities in de loop van de tijd ook kunnen en mogen veranderen.

Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen. Zo zorgen we dat iedereen klaar is voor de baan van vandaag én morgen. Die verantwoordelijkheid nemen we graag.