Welkom bij de Consolid Academy

Opleiden zit in ons DNA

Vind de opleiding of nascholing cursus die bij jou past. Voor werk in Transport, Logistiek en Mobiliteit. behaal je jouw diploma aan de Consolid Academy, al meer dan 30 jaar de specialist. Hoe teken jij jouw toekomst?

Zakelijke klant? Klik hier om verder te gaan naar onze pagina met meer informatie over trainingen en nascholing.
 Ga verder als klant

Bekijk hier onze Trailer:

Opleidingsmogelijkheden.

WHAT'S IN IT FOR YOU?


Altijd al buschauffeur, vrachtwagenchauffeur of treinmachinist willen worden? De Consolid Academy leidt je op! Wij bieden diverse opleidingen voor prachtige banen waar nu, en in de toekomst altijd werk voor is.

Wij bieden altijd een opleiding met een baangarantie met de meest gunstige opleidingsvoorwaarden van Nederland.

Wanneer je opnieuw in de wereld van vervoer wilt werken en er is nascholing nodig dan ben je meer dan welkom, wij regelen direct de nascholing code 95 voor je.

En wil je verder of anders? Na je vakopleiding zijn er bij de Consolid Academy tal van ontwikkelmogelijkheden in diverse richtingen, zie hieronder onze Carrièrepaden / opleidingskaart met alle opleidingsmogelijkheden.

Wil je vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen en advies? Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou!

Benieuwd wat de Consolid Academy voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op!COMPLETEVAKOPLEIDINGEN, TRAININGEN & NASCHOLING

Vakopleidingen. Kies uit een opleiding van bus-, vrachtwagen- of taxichauffeur, treinmachinist of (auto)monteur. 
Ga verder

Nascholing. Voldoen aan aan de geldende EU-richtlijn en wettelijk verplichte basiskwalificatie? Consolid helpt!
Ga verder

Trainingen. Ook voor op maat gemaakte specialistische incompany trainingen kan je bij De Consolid Academy terecht.
Ga verder

 
Maak kennis met de Consolid Academy

De Consolid Academy draait al meer dan 30 jaar op volle toeren. Wij bieden jouw een kans op een mooie toekomst door je om te scholen tot een beroep in vervoer & veiligheid, bijvoorbeeld tot buschauffeur, treinmachinist, trambestuurder, taxichauffeur, beveiliger of vrachtwagenchauffeur. Natuurlijk doen we dat altijd met een baangarantie, zodat je na het afronden van de opleiding direct aan de slag kan voor een goed salaris.

Ook voor de wettelijk verplichte nascholingen en herinstructies kun je bij de Consolid Academy terecht.

Jaarlijks bieden we met 12 nascholingsmodules in eigen beheer beroepschauffeurs de wettelijk verplichte nascholing aan. De nascholingsmodules van de Consolid Academy zijn op maat ontworpen en geregistreerd bij het CBR.

Daarnaast kun je bij ons ook tal van open trainingen, leergangen en ‘op maat’ programma's volgen zoals: ‘Afleiding achter het stuur’, ‘Schadepreventie, ‘Het nieuwe (elektrisch) rijden’ of ‘Hospitality’, vaak in samenwerking met en in opdracht van onze opdrachtgevers. geven. De modules zijn verrijkt met actuele informatie vanuit onze klanten en onze chauffeurs. Hierdoor zijn deze modules altijd toegespitst op de actuele behoefte. Iedereen "fit for the job" dus!