D baan.
o

Maak kennis met Consolid Academy

Vind de opleiding of training die bij jou past

Bekijk aanbod

Opleiden zit in ons DNA

Vind de opleiding of nascholing cursus die bij jou past. Voor werk in Transport, Logistiek en Mobiliteit, behaal je jouw diploma aan de Consolid Academy, al meer dan 30 jaar de specialist. Hoe teken jij jouw toekomst?

Zakelijke klant? Klik op de button om verder te gaan naar onze zakelijke pagina met meer informatie over trainingen en wettelijke nascholing.

Consolid Academy aanbod

Kies de opleiding of training die bij jou past

Vakopleidingen

Kies uit een opleiding van bus- of vrachtwagenchauffeur, treinmachinist of (auto)monteur. 

Nascholing

Voldoen aan aan de geldende EU-richtlijn en wettelijk verplichte basiskwalificatie? Consolid helpt!

Trainingen

Ook voor op maat gemaakte specialistische incompany trainingen kan je bij Academy terecht.

Opleidingsmogelijkheden

Altijd al buschauffeur, vrachtwagenchauffeur of treinmachinist willen worden? De Consolid Academy leidt je op! Wij bieden diverse opleidingen voor prachtige banen waar nu, en in de toekomst altijd werk voor is. Wij bieden altijd een opleiding met baangarantie.

Wanneer je opnieuw in de wereld van vervoer wilt werken en er is nascholing nodig dan ben je meer dan welkom, wij regelen direct de nascholing code 95 voor je.

En wil je verder of anders? Na je vakopleiding zijn er bij de Consolid Academy tal van ontwikkelmogelijkheden in diverse richtingen, zie hier onze carrière paden / opleidingskaart met alle opleidingsmogelijkheden.

Benieuwd wat de Consolid Academy voor jou kan doen?

Maak kennis met de Consolid Academy

De Consolid Academy draait al meer dan 30 jaar op volle toeren. Wij bieden jouw een kans op een mooie toekomst door je om te scholen tot een beroep in vervoer & veiligheid, bijvoorbeeld tot buschauffeur, treinmachinist, trambestuurder, taxichauffeur, beveiliger of vrachtwagenchauffeur. Natuurlijk doen we dat altijd met een baangarantie, zodat je na het afronden van de opleiding direct aan de slag kan voor een goed salaris.

Ook voor de wettelijk verplichte nascholingen en herinstructies kun je bij de Consolid Academy terecht.

Jaarlijks bieden we met 12 nascholingsmodules in eigen beheer beroepschauffeurs de wettelijk verplichte nascholing aan. De nascholingsmodules van de Consolid Academy zijn op maat ontworpen en geregistreerd bij het CBR.

Daarnaast kun je bij ons ook tal van open trainingen, leergangen en ‘op maat’ programma's volgen zoals: ‘Afleiding achter het stuur’, ‘Schadepreventie, ‘Het nieuwe (elektrisch) rijden’ of ‘Hospitality’. Vaak in samenwerking met, en in opdracht van, onze opdrachtgevers. De modules zijn verrijkt met actuele informatie vanuit onze klanten en onze chauffeurs. Hierdoor zijn deze modules altijd toegespitst op de actuele behoefte. Iedereen "fit for the job" dus!