D baan.
o

Consolid RPO

Recruitment Process Outsourcing

In een snel veranderende wereld is aanpassingsvermogen cruciaal voor uw organisatie. Wij bieden ruim 30 jaar expertise in recruitment, gericht op operationele inzetbaarheid en organisatorische wendbaarheid. Naast uitzenden, detacheren, en werving & selectie, bieden wij ook waardevolle RPO-oplossingen.

Anders denken, anders doen

Onze belofte is: Anders denken, Anders doen. Recruitment Proces Outsourcing is het uitbesteden van uw werving en selectieactiviteiten. Met onze jarenlange ervaring, motivatie en gespecialiseerde kennis vinden wij de juiste mensen op de juiste plek voor de toekomst van uw bedrijf.

Door middel van onze hightech recruitment software, online campagnes en branding strategieën, bieden wij uw bedrijf recruitmentoplossingen voor het vinden van de beste kandidaten, het versterken van uw werkgeversmerk en schaalbare recruitment capaciteit.

Hiermee maken wij onze belofte waar!

Consolid voor jouw organisatie

Maatwerk traject branding en werving

Consolid RPO biedt een frisse, effectieve aanpak voor recruitment in transport, logistiek en mobiliteit. Wij begrijpen de uitdagingen en bieden een volledige of gedeeltelijke uitbesteding van uw recruitmentproces, van employer branding tot en met onboarding. In deze schaarse markt geloven we in omdenken: het richten op alternatieve doelgroepen en het aanpassen van vereisten.

Samen met onze partners en met u creëren we een uniek concept, een boodschap die resoneert met uw doelgroep en uw merk verbetert. Door onze gezamenlijke brainstormsessies, aangedreven door onze 30 jaar ervaring, komen we tot krachtige, doordachte recruitmentstrategieën. Ontdek zelf hoe Consolid zorgeloos en innovatief recruitment mogelijk maakt.

AH online

bezorgers

FACTS & FIGURES

Businesspartner: Albert Heijn
Campagneperiode: Doorlopend / 2022
Marketingstrategie: Online (job) ads
Opdracht: 20 nieuwe bezorgers p.w.

Axxicom passagiersassistent

FACTS & FIGURES

Businesspartner: Axxicom
Campagneperiode: Jan 2022 - Jun 2023
Marketingstrategie: Online (job) ads
Opdracht: 144 passagiersassistenten

Connexxion buschauffeurs

FACTS & FIGURES

Businesspartner: Transdev
Campagneperiode: Doorlopend / 2022
Marketingstrategie: Cross-channel
Opdracht: 100 chauffeurs per jaar

Wilt u meer weten over Recruitment Process Outsourcing?

Arbeidsmarktscan

Met de Intelligence Group als collaboratieve partner, zijn we aangesloten op het doelgroependashboard. Dit dashboard maakt de arbeidsmarkt voor ons realtime inzichtelijk. Dit kan in de breedte zijn, maar ook op gespecificeerd niveau, zoals gefilterd op een bepaalde functie, een bepaalde regio of een bepaald ervaringsniveau. Deze informatie zetten we om naar een maatwerkrapportage, om zo ons wervingsapparaat optimaal te laten functioneren. Zo wordt Big Data ingezet om de markt en doelgroepen realtime inzichtelijk te hebben en ons te helpen met wervingsvraagstukken. Tevens kunnen we voorspellingen doen over wervingshaalbaarheid en adviseren over in te zetten boodschap, tooling of kanalen.

Een concreet voorbeeld: We zien tekorten ontstaan, de werkloosheid daalt en het werkend bestand neemt af. De vergrijzing/ontgroening zet immer door. En het aantal concurrenten dat op dezelfde kandidaat aast neemt verder toe. Daarbij vissen we allemaal in dezelfde vijver. Komt bij dat de nieuwe generatiewerkenden een andere visie heeft op het werk en er steeds minder jongeren instromen in het MBO. Ontwikkelen, uitdaging en de vraag wat kan een bedrijf mij bieden staan voor de kandidaat centraal.

Benieuwd naar arbeidsmarktontwikkelingen binnen uw domein?

Verschil maken in een uitdagende arbeidsmarkt

Recruitment is meer dan werving en selectie. Met RPO-dienstverlening kan Consolid het hele proces uit handen nemen. Denk aan het bouwen van een onderscheidend werkgeversmerk met employer branding, het bereiken van de juiste kandidaten met een slimme online wervingscampagne en het stroomlijnen van de candidate journey in een ATS systeem.

Dat doet Consolid samen met partners op het gebied van creatie en online marketing. Door onze recruitmentervaring in deze sectoren te bundelen met de expertise van gespecialiseerde bureaus maken we een onbezorgd recruitmentproces mogelijk. Deze combinatie maakt echt het verschil in deze enorm uitdagende arbeidsmarkt.