D baan.
o

Consolid Transport Professionals

Detacheren van ervaren chauffeurs

In een wereld waarin alles en iedereen voortdurend in beweging is en verandering het enige is wat zeker blijft, komt het erop aan mee te bewegen om mee te blijven tellen. De operationele inzetbaarheid van recruitment en wendbaarheid van uw organisatie zijn daarin van groot strategisch belang. Maar hoe hierop nu precies te sturen en op het juiste moment over de juiste kennis, kunde en capaciteit te kunnen beschikken? Dat doen wij al ruim 30 jaar!

Uw toekomst. Onze aandacht.

In een dynamische wereld is het essentieel om mee te bewegen. Met meer dan 30 jaar ervaring, versterkt Consolid uw organisatie met operationele recruitment en flexibele strategieën. Wij zijn een betrouwbare partner in Transport & Logistiek, waarbij we expertise in kennis en capaciteit bieden, en zorgen dat u toegang hebt tot transport professionals met een detachering oplossing.

In een constant veranderende markt versterkt Consolid, met ruim 30 jaar expertise in transport en logistiek, uw organisatie met betrouwbare en flexibele recruitmentoplossingen. Wij begrijpen de uitdagingen van de gespannen arbeidsmarkt en de impact van economische groei, vergrijzing en ontgroening. Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw transportactiviteiten naar een hoger niveau te tillen, met de belofte van continuïteit en kwaliteit.

Bij Consolid integreren we onze diensten naadloos in uw processen, zorgen voor een soepele operatie en helpen uw bedrijf succesvol te blijven. Laten we samenwerken om de toekomst van uw transportbedrijf veilig te stellen en te laten floreren.

background image

Neem contact op met ons team

Consolid Academy

Consolid Academy

De Consolid Academy is ons unieke opleidingsinstituut waar wij professionals opleiden en  nascholen. Met branche erkende vakopleidingen zijn onze medewerkers opgeleid tot gecertificeerde vakmensen. Wettelijk verplichte nascholing modules hebben wij volledig in eigen beheer.

Goed geschoold personeel is productiever, breder inzetbaar en levert hierdoor een bijdrage aan een beter rendement voor uw bedrijf. Zo houden wij onze professionals wendbaar en duurzaam inzetbaar.

De Consolid Academy heeft een keur aan eigen ontwikkelde trainingen en opleidingen om iedereen werkzaam binnen transport, logistiek en mobiliteit up-to-date te houden.

Big data en know-how van kandidaten en potentials

Arbeidsmarktscan

Met de Intelligence Group als collaboratieve partner, zijn we aangesloten op het doelgroependashboard. Dit dashboard maakt de arbeidsmarkt voor ons realtime inzichtelijk. Dit kan in de breedte zijn, maar ook op gespecificeerd niveau, zoals gefilterd op een bepaalde functie, een bepaalde regio of een bepaald ervaringsniveau. Deze informatie zetten we om naar een maatwerkrapportage, om zo ons wervingsapparaat optimaal te laten functioneren. Zo wordt Big Data ingezet om de markt en doelgroepen realtime inzichtelijk te hebben en ons te helpen met wervingsvraagstukken. Tevens kunnen we voorspellingen doen over wervingshaalbaarheid en adviseren over in te zetten boodschap, tooling of kanalen.

Een concreet voorbeeld: We zien tekorten ontstaan, de werkloosheid daalt en het werkend bestand neemt af. De vergrijzing/ontgroening zet immer door. En het aantal concurrenten dat op dezelfde kandidaat aast neemt verder toe. Daarbij vissen we allemaal in dezelfde vijver. Komt bij dat de nieuwe generatiewerkenden een andere visie heeft op het werk en er steeds minder jongeren instromen in het MBO. Ontwikkelen, uitdaging en de vraag wat kan een bedrijf mij bieden staan voor de kandidaat centraal.

beroepsbevolking