D baan.
o

Gezocht: Treinmachinisten

Het spoor the way to go?

Treinmachinist: that's me!

Bij Consolid doen we er alles aan om jou aan het werk te krijgen. En te houden. Want we begrijpen dat de machinist van vandaag niet die van morgen is. Wij zorgen dat je hier klaar voor bent. Dus scholen we je bij als het werk hierom vraagt. En scholen we je om, als jouw ambities in de loop der tijd veranderen. Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen.

Of je nou goederen vervoert of mensen, de trein rijdt niet zonder jou. En ben je machinist, conducteur, steward of rangeerder, de basis is hetzelfde. Elke dag wordt er op jou gerekend. Dat is nogal wat, maar dat kun jij makkelijk aan. Eigenlijk geeft je dat zelfs een heel goed gevoel..... én een grote glimlach! Consolid heeft jobs in het reizigersvervoer en het vervoer van goederen over het spoor. Consolid is officieel erkend als personeelsteller door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.

What's in it for you?

  • Contract voor langere tijd

  • Marktconform salaris

  • Meer dan prima arbeidsvoorwaarden

  • Een werkgever die jouw wensen belangrijk vindt

  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Via onze eigen Consolid Academy zijn er verschillende workshops te volgen. En natuurlijk houden we jouw vakkennis up-to-date. Kosteloos voor jou uiteraard! En mocht je tijdens jouw loopbaan behoefte hebben aan groei of verandering, dan kijken we samen wat er bij je past. 

Onze aandacht voor jouw opleiding

Size does matter!

Dus wil jij van jouw rijbewijs B liever C of CE maken. Ben je 32 uur per week beschikbaar (ook weekenden) en 1 jaar in het bezit van rijbewijs B? Check dan de opleidingsvacatures voor vrachtwagenchauffeur in jouw regio!

Jouw toekomst als Machinist?

In bezit van de juiste papieren?

Dan kun jij direct aan de slag. En juist omdat we meedoen zo belangrijk vinden, nodigen we ook jou uit te solliciteren! Dus zoek jij een steady werkgever die luistert naar jouw wensen en aandacht heeft voor jouw toekomst? Solliciteer!