D baan.
o

Gezocht: Buschauffeurs

Ben jij de buschauffeur van de toekomst?

Bij Consolid doen we er alles aan om jou aan het werk te krijgen. En te houden. Want we begrijpen dat de buschauffeur van vandaag niet die van morgen is. Wij zorgen dat je hier klaar voor bent. Dus scholen we je bij als het werk hierom vraagt. En scholen we je om, als jouw ambities in de loop der tijd veranderen. Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen.

Jij houdt je deur nog even open voor de aanstormende Lara, anders mist ze haar tentamen. En omdat jij op tijd reed, heeft oma het partijtje van Milan gered. Jij treft de complete maatschappij in je bus en moet ook nog eens aardig kunnen omspringen met nauwe straatjes en andere weggebruikers. Buschauffeur is een uitdagend vak en elke dag wordt er op je gerekend. Dat is nogal wat, maar dat kun jij makkelijk aan. Eigenlijk geeft je dat zelfs een heel goed gevoel..... én een grote glimlach!

In 1990 zijn we gestart als eerste uitzendorganisatie voor buschauffeurs. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot marktleider en dé specialist in vervoer en veiligheid. Natuurlijk werkt ons team enkel en alleen met vakmensen in deze sector.

What's in it for you?

  • Contract voor langere tijd

  • Prima uurloon conform CAO 

  • Een baan vól afwisseling

  • Uren afgestemd op jouw wensen

  • Kosteloze nascholing (code 95)

  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Via onze eigen Consolid Academy zijn er workshops, zoals omgaan met agressie en natuurlijk de verplichte nascholingsmodules voor Code 95. Kosteloos voor jou uiteraard! Of je haalt via ons jouw D-rijbewijs of Code 95. Of, lekker out of the box, je volgt tijdens jouw loopbaan een opleiding tot dronepiloot!

Jouw toekomst als buschauffeur?

In bezit van rijbewijs D?

Dan kun jij direct aan de slag. En juist omdat we meedoen zo belangrijk vinden, nodigen we ook jou uit te solliciteren! Dus zoek jij een steady werkgever die luistert naar jouw wensen en aandacht heeft voor jouw toekomst? Solliciteer!

Onze aandacht voor jouw opleiding

Rijbewijs D halen via Consolid

Size does matter! Dus wil jij van jouw rijbewijs B liever D maken. Ben je minimaal 1 jaar in het bezit van rijbewijs B, dienstverlenend ingesteld en zit je graag op de weg? Check dan de opleidingsvacatures voor buschauffeur in jouw regio!