Servicepagina - downloads

Certificering, verklaringen en algemene voorwaarden 

Op deze pagina vindt u al onze beschikbare documenten voor uw eigen administratie. Zo kunt u hier onze algemene voorwaarden downloaden, de laatste verklaringen omtrent afdracht omzetbelasting inzien en de kwaliteitscertificaten bekijken. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Downloads

Algemene Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten van toepassing zoals die door Consolid zijn gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, onder aktenummer 40/2018 d.d. 13 september 2018. Download deze hieronder:

Algemene voorwaarden Consolid

Registratieverklaringen

De meest recente registratieverklaringen van SNA kunt u vinden in het actuele SNA-register van gecertificeerde ondernemingen. Bezoek de website van de SNA voor informatie over het keurmerk.

Verklaring Belastingdienst

Hieronder kunt u de meest recente verklaring van de Belastingdienst omtrent het betalen van omzetbelasting door Consolid en haar werkmaatschappijen downloaden:

Hieronder kunt u de meest recente verklaring van de Belastingdienst omtrent het doen van afdrachten en premies door Consolid downloaden:

Kwaliteitscertificaten

Hieronder kunt u de meest recente kwaliteitscertificaten van Consolid en haar dochterbedrijven vinden en downloaden:

  • ISO Certificaat 
  • Erkend personeelsteller - uitzenden personeel veiligheidsfuncties op het spoor (Consolid Rail)
  • VCU Certificaat; Consolid Beveiliging is VCU-gecertificeerd, zodat zij personeel kunnen leveren voor inzet op projecten met verhoogd risico of in een risicovolle omgeving zoals: werkzaamheden in fabrieken, aan installaties, werkplaatsen en op projectlocaties. Consolid Beveiliging is tevens een ECABO-erkend leerbedrijf voor de beveiligingsbranche.
  • MVO certificaat prestatieladder niveau 3
  • Inclusiviteitsbeleid Consolid