De weg naar jouw (transport) toekomst begint hier. Bij Consolid.

Consolid is een familiebedrijf met mondiale ambities waar jij telt en jouw ontwikkeling vooropstaat. Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen. Zo zorgen we met onze eigen Consolid Academy dat iedereen klaar is voor de baan van vandaag én morgen. Die verantwoordelijkheid nemen we graag. Welke afslag neem jij?

CONTACT MET ONS TEAM    TRANSPORT PROFESSIONALS VACATURES

Wat bieden wij jou.

Bij ons kun je werken naar wens. Je hebt een contract met urengarantie en een goed salaris, ook als je even geen project hebt. Wij begrijpen dat je in elke levensfase andere behoeften en verantwoordelijkheden hebt. Of je nu een gezin wilt stichten, voor oudere familieleden wilt zorgen of een huis wilt kopen, wij staan voor je klaar. Laat ons weten wat jouw doel is en samen zullen we er alles aan doen om jouw carrière wensen te bereiken.

Via detachering krijg jij de kans om persoonlijk te groeien terwijl je werkt bij een topwerkgever. Je schaaft je vakkennis bij, werkt aan je skills en breidt je netwerk uit. Ook interessant: je werkt niet alleen aan je cv en vakinhoudelijke vaardigheden, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling.

   

Ons Manifest.

De wereld verandert, en daarmee onze kijk op werk ook. We leven al lang niet meer om te werken, maar zoeken een baan die bij onze levensstijl past. We vinden afwisseling belangrijk, ontdekken graag nieuwe dingen en kijken over grenzen heen. Tegelijkertijd houden we ook van zekerheid en stabiliteit. We willen weten waar we aan toe zijn en blikken hierbij graag vooruit.

Bij Consolid begrijpen we dat je leven continu in ontwikkeling is. We vinden dat je werk hierin moet kunnen meebewegen. JOUW ambitie en levensloop vormen de basis bij alles wat we doen. Het liefst in een langere relatie met elkaar. Want de TOEKOMST is onvoorspelbaar en soms lopen dingen net iets anders dan verwacht. Dan bewegen we hierin mee en bieden wij jou werk naar wens; in de vorm en mate van flexibiliteit die aansluiten bij jouw leven. Het is ONZE missie om ervoor te zorgen dat jíj kunt blijven groeien. Professioneel en persoonlijk. Met volle AANDACHT en inzet zorgen wij dat je aan het werk komt én blijft. Zodat je altijd mee kunt blijven doen, nooit uitgeleerd raakt en je jezelf kunt blijven ontwikkelen. En wat je doet, altijd past bij wie je bent.

   

Jouw toekomst. Onze aandacht. Bij Consolid..

Bij Consolid vinden wij aandacht voor jou heel belangrijk. Wie ben jij en wat zijn jouw drijfveren in het leven als vrachtwagenchauffeur. Jouw start bij Consolid voelt als een warm bad.

Onboarding

Bij Consolid begint jouw reis met inhouse onboarding. Dit doe je samen met mede ervaren vrachtwagenchauffeurs. Deze onboarding zal onder andere bestaan uit schadepreventie, up-to-date verkeerskennis, afleiding achter het stuur en klantgericht handelen.

Daarna ben jij klaargestoomd voor je nieuwe opdrachtgever en ga je met een leuk starterspakket en een brok kennis onder de arm ‘de weg op’.

   

Fieldmanager

Na de onboarding ga je aan de slag bij jouw eerste opdracht. In jouw verdere loopbaan blijft onze Fieldmanager (jouw contactpersoon), jou begeleiden. De fieldmanager gaat te werk als een echte ‘zaakwaarnemer’ en zal je bijstaan met raad en daad. Het is belangrijk dat jij je kunt focussen op je werk bij de opdrachtgever, zonder je druk te hoeven maken over randzaken die wij voor jou kunnen regelen. En in één op één gesprekken kun jij aangeven welke opdrachten jou aanspreken, hoe jij jouw toekomst voor je ziet en waar je naar wilt ontwikkelen.

Loyaliteitsplan

Consolid is blij met jou en wil jou graag behouden. Daarom kun bij Consolid gebruik maken van leuke extra’s; hoe langer je bij ons werkt, des te meer voordelen.

Denk daarbij aan een bioscoopbon, dinerbon, een royale startbonus na het doorlopen van de proeftijd, een abonnement op een streamingsdienst, voordeliger sporten door deelname aan ons Fiscfree abonnement en toegang tot onze Personeelsvoordeelwinkel waar je handige benodigdheden en uitjes kan scoren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ben je in een half jaar niet ziek, dan ontvang je van ons een verzuimbonus van 1 vrije dag.

   

Leergang

Daarnaast volg jij de Consolid leergang. De leergang omvat een zorgvuldig samengesteld lesprogramma voor beroepschauffeurs. Wij verzorgen voor jou een op maat gemaakt lespakket, waarin alle onderdelen van het takenpakket van de chauffeur aan de orde komen met als belangrijkste leerdoel de professionaliteit en kwaliteit van de chauffeur in jouw vak te versterken. Uiteraard heb jij ook toegang tot de Mijn Consolid Academy omgeving, waarin je toegang hebt tot het Consolid opleidingsaanbod. Wij zorgen ervoor dat jij altijd up-to-date bent en jouw opdrachtgever van de beste service kan voorzien.
 Ga naar Consolid Academy

Consolid Community. Bij Consolid..

Een community is een groep mensen met dezelfde interesse, doel of ideeën die er actief met elkaar over communiceren of samenwerken. En dat is precies wat het is als Transport Professional bij Consolid. Wij zijn een thuis voor vrachtwagenchauffeurs. Een vertrouwelijke omgeving waar je je thuis kan voelen. Oftewel een ‘warm bad’.

TRANSPORT PROFESSIONALS VACATURES

Ervaring delen

Jij maakt onderdeel uit van onze Consolid Transport community. Een paar keer jaar organiseren wij dagen waarop jij met jouw Consolid collega’s samenkomt. Op deze dagen kunnen jullie de ervaringen delen, nieuwe informatie opdoen en uiteraard de dag afsluiten met een gezellige borrel of barbecue.

Events met elkaar

Consolid Transport Professionals organiseert jaarlijks verschillende events, zodat jij met jou transport collega’s samen kan komen. Denk hierbij aan een summer event, een kerstdiner en ontwikkelingsdagen. 

Werken in transport, logistiek en mobiliteit. Bij Consolid..

Al meer dan dertig jaar leveren wij aan diverse bedrijven binnen de branches transport & logistiek. Met deze kennis zijn wij een heuse kennispartner voor klant en kandidaat.

TRANSPORT PROFESSIONALS VACATURES

  

Bekijk hier de inspiratievlog..

Vrachtwagenchauffeur, wat moet je weten?

  

Bekijk hier de inspiratievlog..

Vrachtwagenchauffeur, alleen maar voordelen!

   

Prijs in 2023

MT/Sprout

In de sector Uitzendbranche & Executive Search heeft Consolid in 2023 een indrukwekkende positie behaald, namelijk een plaats in de top 5 volgens MT/Sprout.

Deze ranglijst houdt rekening met essentiële factoren zoals goed werkgeverschap, duurzaam ondernemerschap, excellente uitvoering, productleiderschap en klantgerichtheid.

Wij zijn verheugd om te delen dat Consolid met trots de tweede plaats heeft veroverd in de categorie klantgerichtheid. Dit succes is het directe resultaat van onze voortdurende inzet om onze zakelijke partners de hoogst mogelijke servicekwaliteit te bieden.