D baan.
o

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste medewerkers

Werken bij Technische Unie

Technische Unie, opgericht in 1880 en sinds 2000 volledig dochter van Sonepar, is dé groothandel in technische installatiematerialen voor bouw, installatie en industrie. Wil jij werken bij de Technische Unie? We hebben voor de TU diverse functies open staan.

Onze vacatures

Technische Unie is Top Employer 2023

Technische Unie levert aan de professionele markt van technische installateurs werkzaam in de woningbouw, utiliteit en industrie. Dagelijks rijden er ruim 200 vrachtwagens door Nederland om goederen direct bij de afnemer, of op welke gewenste locatie dan ook, aan te leveren.

Ook in 2023 mag Technische Unie zich weer Top Employer noemen. Dat is al de 6e keer op rij. In 2023 scoorde ze nog hoger dan het jaar ervoor. De certificering als Top Employer toont de toewijding aan van een organisatie voor een betere werkwereld en hoe dit zich vertaalt in een goed HR-beleid. De Technische Unie maakt zich sterk voor een nog betere werkomgeving. 

Wil jij werken bij deze Top Employer van 2023?

Vacatures Technische Unie

Bekijk onderstaand onze Technische Unie vacatures. Er zit vast een leuke vrachtwagenchauffeur vacature voor je tussen! Bekijk en solliciteer online op onze vrachtwagenchauffeur vacatures van Technische Unie.

Bekijk vacatures

Bekijk onze Technische Unie vacatures

company-logo
Opleidingsvacature

Opleiding tot C Chauffeur bij de Technische Unie

Zwolle
Transport & Logistiek
€15,20 per uur
Fulltime | Parttime

Niet de baan die je zoekt?

Laat je gegevens achter via onze open inschrijving. Zodra we jouw droombaan hebben gevonden dan hoor jij het als eerste!

Open sollicitatie
1 / 1