Wie zijn wij

De contouren van het idee om Consolid te starten waren eigenlijk best eenvoudig. Het openbaar vervoer heeft op bepaalde tijden van de dag, en tijdens diverse maanden in het jaar, verschillende behoeften aan inzet van chauffeurs. Idee: “laten we een pool van chauffeurs vormen, die tijdens die piekperioden kunnen worden ingehuurd”. Het eerste uitzendbureau voor buschauffeurs was geboren, en in oktober 1990 werd gestart met de eerste groep chauffeurs die op tijdelijke basis aan het werk ging.

Inmiddels kunnen we ons het grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in vervoer en veiligheid noemen en hebben we de laatste 5 jaar een structurele groei mogen noteren. Naast buschauffeurs hebben we bijvoorbeeld ook vele taxichauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, bezorgers, automonteurs, beveiligers en treinmachinisten bij ons op contract.

Directie Consolid

Sinds 2009 is Consolid in handen van de 2 zoons van een van de oprichters, Arian Mortier en Dennis Mortier. Zij vormen, samen met Kees van Laarhoven en Marco Broeknellis, de directie van Consolid.

10 vestigingen

Op de 10 vestigingen verspreid over het land werken 150 collega's "bij de familie". Zij zorgen dat alles goed geregeld is voor de vele opdrachtgevers en de bijna 4000 flexkrachten die zich voor ons en onze opdrachtgevers inzetten. Met persoonlijke benadering en zeer specialistische kennis van de markt, proberen we onze missie optimaal uit te voeren. "Het onbezorgd flexibel werken mogelijk maken voor opdrachtgevers én medewerkers"!

Contact opnemen 

Benieuwd naar wat Consolid voor uw bedrijf kan betekenen of welke vacatures wij momenteel open hebben staan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Contact en vestigingen

Heeft u een vraag of een klacht?

Nieuws

Consolid in het nieuws.

Vacatures

Bekijk de laatste vacatures in jouw vakgebied.