DE WERELD IS IN BEWEGING

Door alle technologische ontwikkelingen verandert de manier waarop wij meebewegen elke dag weer.

Grenzen vervagen. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. En elke plek is bereikbaar. Tegelijkertijd staan efficiëntie en duurzaamheid hoger op de agenda’s dan ooit. Waardoor de invulling van werk in vervoer en veiligheid aanzienlijk verandert. En dat biedt kansen, voor werkgevers én werknemers. Bij Consolid doen we er namelijk alles aan om mensen aan het werk te krijgen én te houden. Met bijscholing, als het werk hier om vraagt. Of omscholing, omdat iemands ambities in de loop van de tijd ook kunnen en mogen veranderen. Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen. Zo zorgen we dat iedereen klaar is voor de baan van vandaag én morgen. Die verantwoordelijkheid nemen we graag.

      

Consolid

Het idee was simpel. Het openbaar vervoer heeft op bepaalde tijden van de dag, tijdens diverse maanden in het jaar, verschillende behoeften aan inzet van chauffeurs. Het eerste uitzendbureau voor buschauffeurs stond en in oktober 1990 startte de eerste groep chauffeurs die op tijdelijke basis aan het werk ging.

Sinds 2009 is Consolid in handen van de 2 zoons van een van de oprichters, Arian Mortier en Dennis Mortier. Zij vormen, samen met Kees van Laarhoven en Marco Broeknellis, de directie van Consolid. 

10 vestigingen

Op 10 vestigingen verspreid over het land werken 200 collega's "bij de familie". Met specialistische kennis van de markt en een heel persoonlijke benadering, zorgen zij dat alles goed geregeld is voor onze bijna 7000 flexkrachten en de opdrachtgevers voor wie zij zich inzetten. 

Ze zorgen ervoor dat de flexkracht bij de opdrachtgever past. Maar ook dat het werk bij de flexkracht past. Want als jij verandert, veranderen wij mee. En zoeken we samen naar waar jouw ambitie ligt. Zo is iedereen fit for the job!

Contact opnemen 

Benieuwd naar wat Consolid voor uw bedrijf kan betekenen? Of nieuwsgierig naar welke vacatures wij momenteel open hebben staan? 

Wellicht bent u geïnteresseerd in de inzet van drones binnen uw bedrijf? Of heb jij de droom om dronepiloot te worden? Dan voel jij je vast thuis bij onze Future Department. Of op de Consolid Academy, omdat je graag opgeleid of omgeschoold wilt worden. Hoe teken jij jouw toekomst?

VACATURES