Vrachtwagenchauffeur of pakketbezorger PostNL

Als vrachtwagenchauffeur bij PostNL ben je verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afleveren van rolcontainers vol brieven en pakketten. Je rijdt voornamelijk in Nederland, maar ook in een deel van België en Duitsland. Je doet dat met een moderne vrachtwagen van PostNL. Het is een belangrijke taak, want jij zorgt ervoor dat alles op tijd bij onze klanten wordt afgehaald en bezorgd. Je bent enthousiast en behulpzaam, je bent immers het visitekaartje van PostNL.​

Als pakketbezorger bij PostNL ga jij kleine, middelgrote en grote pakketen bezorgen. Je krijgt een eigen route en jouw doel is om zoveel mogelijk pakketten op tijd af te leveren. Je begint jouw werkdag op het depot van PostNL. Hier haal je de bus op en laad je de pakketten in. Bus volgeladen? Tijd om te gaan! Benieuwd naar de doorgroeimogelijkheden als pakketbezorger? Consolid biedt de mogelijkheid om via de Consolid Academy jouw C/CE rijbewijs te behalen en aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur!

Vacatures PostNL

Aan de slag voor PostNL? Bekijk hier al onze openstaande vacatures van PostNL bij Consolid. Wij hebben altijd vacatures openstaan voor vrachtwagenchauffeurs en bezorgers voor PostNL bij Consolid. Vind deze hier en solliciteer direct online! 

Vrachtwagenchauffeur of pakketbezorger PostNL