Werken bij PostNL

PostNL

PostNL

PostNL Transport is verantwoordelijk voor de planning en uitvoer van alle transportactiviteiten (5.000 orders per dag) binnen PostNL. PostNL biedt tevens transportoplossingen voor externe klanten.
PostNL is gespecialiseerd in het dagelijks vervoeren van rolcontainers, bakkenkarren en pallets binnen een verfijnd logistiek netwerk. PostNL beschikt over 250 vrachtwagens en 500 eigen chauffeurs. De centrale planning is gevestigd in Hoofddorp. De transportactiviteiten vinden plaats vanuit 5 vestigingen in:

Waarom werken bij PostNL?

Wat verwacht PostNL van een chauffeur?

De chauffeur is het visitekaartje van PostNL bij de klant, deze is representatief en klantvriendelijk. Daarnaast is de chauffeur flexibel en uiteraard in het bezit van rijbewijs B, CE, een CCV-B diploma en bestuurderskaart voor digitale tachograaf.

Vacatures PostNL

Wil jij werken als chauffeur van PostNL? Bekijk dan onze vacatures.

De chauffeur is het visitekaartje van PostNL bij de klant

28-05-2020

Vrachtwagenchauffeur CE bij PostNL, Nieuwegein

  • Transport en logistiek
  • Fulltime,Parttime,Oproep
  • Regio Nieuwegein

Ben jij een zeer ervaren CE vrachtwagenchauffeur en vindt jij het niet erg om in een onregelatige dienstpatroon te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

25-03-2020

Vrachtwagenchauffeur CE PostNL, Nieuwegein

  • Transport en logistiek
  • Fulltime,Parttime
  • Regio Nieuwegein

Voor PostNL in Nieuwegein zoeken wij met enige haast ervaren CE vrachtwagenchauffeurs. PostNL heeft momenteel meer werk dan ze gewend zijn door de toenemende markt in online aankopen. Door de Corona crisis blijft men massaal thuis en kopen we online! Dus heb jij een CE rijbewijs en wil je graag extra werken in deze uitzonderlijke tijden? Solliciteer direct en ga via Consolid aan de slag!

25-03-2020

Ervaren CE Chauffeurs Gezocht PostNL Tilburg

  • Transport en logistiek
  • Fulltime,Parttime
  • Regio Tilburg

Voor PostNL zoeken wij met enige haast ervaren CE vrachtwagenchauffeurs. PostNL heeft momenteel meer werk dan ze gewend zijn door de toenemende markt in online aankopen. Door de coronacrisis blijft men massaal thuis en kopen we online! Dus heb jij een CE rijbewijs en wil je graag extra werken in deze uitzonderlijke tijden? Solliciteer direct en ga via Consolid aan de slag!