Werken bij Arriva

Arriva, Openbaar vervoer om op te vertrouwen

Arriva, Openbaar vervoer om op te vertrouwen

Dat is waar wij ons hard voor maken. Of je nou met de trein of bus gaat: wij zorgen voor een goede reis.

Wat we daar onder verstaan, 'een goede reis'? Allereerst natuurlijk dat de reis zoals gepland gaat. En als dat dan een keertje niet zo is, dat heldere informatie meteen duidelijkheid geeft. Een goede reis betekent ook dat het onderweg zo comfortabel mogelijk is. Of het nou de vriendelijke buschauffeur is of altijd wifi in de trein: wie met Arriva reist, merkt het verschil.

Arriva in feiten en cijfers

Buschauffeur gezocht, regio Dordrecht

Personenvervoer | Regio Dordrecht

Wil jij een afwisselende baan met verantwoordelijkheid en een goed salaris? Ga dan vandaag nog aan de slag als buschauffeur in het Openbaar Vervoer!

Buschauffeur pendeldienst Eindhoven

Personenvervoer | Fulltime,Parttime | Regio Eindhoven

Ben jij op zoek naar een baan voor in de zomerperiode? Een job met vrijheid, verantwoordelijkheid én een goed salaris? Solliciteer direct  bij Consolid en ga aan de slag als buschauffeur!

Chauffeur buurtbus, Breda

Personenvervoer | Parttime | Regio Breda

Ben jij op zoek naar een bijbaan of wil jij graag parttime aan de slag als chauffeur op de buurtbus? Als chauffeur op de buurtbus is het jouw taak  om de passagiers veilig van A naar B te vervoeren.  Je vindt het leuk om op wisselende tijden te werken en je bent flexibel inzetbaar. Voor deze baan heb je een rijbewijs B nodig.