Reizen met Arriva

Openbaar vervoer waar je op kunt vertrouwen, dat is waar wij ons hard voor maken. Of je nou met de trein of bus gaat: wij zorgen voor een goede reis. Wat we daar onder verstaan, 'een goede reis'? Allereerst natuurlijk dat de reis zoals gepland gaat. En als dat dan een keertje niet zo is, dat heldere informatie meteen duidelijkheid geeft. Een goede reis betekent ook dat het onderweg zo comfortabel mogelijk is. Of het nou de vriendelijke buschauffeur is of altijd wifi in de trein: wie met Arriva reist, merkt het verschil.

Vacatures Arriva

Bekijk onderstaand de openstaande vacature van Arriva. Geen openstaande vacatures bij deze werkgever? Bekijk dan hier al onze openstaande vacatures. Wellicht zit er iets leuks voor je bij!

Zorg jij voor een goede reis?

29-04-2021

Buschauffeur OV Oosterwolde (friesland)

 • Personenvervoer
 • Parttime,Oproep

Wij zijn op zoek naar buschauffeurs voor Arriva te Oosterwolde! Zou jij graag willen rijden van A naar B op een lijnbus en vind je het leuk als andere mensen met je meerijden? Ben jij klantvriendelijk, dienstverlenend, flexibel en beschrijven andere mensen jou als stipt? Ben jij daarnaast in het bezit van een Rijbewijs D? Solliciteer dan snel bij Consolid voor de vacature als buschauffeur bij onze opdrachtgever Arriva te Oosterwolde!

27-04-2021

Buschauffeur OV Alkmaar

 • Personenvervoer
 • Parttime,Oproep

Wij zijn op zoek naar buschauffeurs voor Arriva Alkmaar. Zou jij graag willen rijden van A naar B op een lijnbus en vind je het leuk als andere mensen met je meerijden? Ben jij klantvriendelijk, dienstverlenend, flexibel en beschrijven andere mensen jou als stipt? Ben jij daarnaast in het bezit van een Rijbewijs D? Solliciteer dan snel bij Consolid voor de vacature als buschauffeur bij onze opdrachtgever Arriva te Alkmaar!

31-03-2021

Buschauffeur OV Lelystad

 • Personenvervoer
 • Parttime,Oproep

Wij zijn op zoek naar buschauffeurs voor Arriva in Lelystad! Zou jij graag willen rijden van A naar B op een lijnbus en vind je het leuk als andere mensen met je meerijden? Ben jij klantvriendelijk, dienstverlenend, flexibel en beschrijven andere mensen jou als stipt? Ben jij daarnaast in het bezit van een Rijbewijs D? Solliciteer dan snel bij Consolid voor de vacature als buschauffeur bij onze opdrachtgever Arriva in Lelystad! 

25-03-2021

Buschauffeur OV Harlingen

 • Personenvervoer
 • Parttime,Oproep

Wij zijn op zoek naar buschauffeurs voor Arriva in Harlingen! Zou jij graag willen rijden van A naar B op een lijnbus en vind je het leuk als andere mensen met je meerijden? Ben jij klantvriendelijk, dienstverlenend, flexibel en beschrijven andere mensen jou als stipt? Ben jij daarnaast in het bezit van een Rijbewijs D? Solliciteer dan snel bij Consolid voor de vacature als buschauffeur bij onze opdrachtgever Arriva in Harlingen!

25-03-2021

Buschauffeur OV Drachten

 • Personenvervoer
 • Parttime,Oproep

Wij zijn op zoek naar buschauffeurs voor Arriva in Drachten! Zou jij graag willen rijden van A naar B op een lijnbus en vind je het leuk als andere mensen met je meerijden? Ben jij klantvriendelijk, dienstverlenend, flexibel en beschrijven andere mensen jou als stipt? Ben jij daarnaast in het bezit van een Rijbewijs D? Solliciteer dan snel bij Consolid voor de vacature als buschauffeur bij onze opdrachtgever Arriva in Drachten!

25-03-2021

Buschauffeur OV Heerenveen

 • Personenvervoer
 • Parttime,Oproep

Wij zijn op zoek naar buschauffeurs voor Arriva in Heerenveen! Zou jij graag willen rijden van A naar B op een lijnbus en vind je het leuk als andere mensen met je meerijden? Ben jij klantvriendelijk, dienstverlenend, flexibel en beschrijven andere mensen jou als stipt? Ben jij daarnaast in het bezit van een Rijbewijs D? Solliciteer dan snel bij Consolid voor de vacature als buschauffeur bij onze opdrachtgever Arriva in Heerenveen!

25-03-2021

Buschauffeur OV Leeuwarden

 • Personenvervoer
 • Parttime,Oproep

Wij zijn op zoek naar buschauffeurs voor Arriva in Leeuwarden! Zou jij graag willen rijden van A naar B op een lijnbus en vind je het leuk als andere mensen met je meerijden? Ben jij klantvriendelijk, dienstverlenend, flexibel en beschrijven andere mensen jou als stipt? Ben jij daarnaast in het bezit van een Rijbewijs D? Solliciteer dan snel bij Consolid voor de vacature als buschauffeur bij onze opdrachtgever Arriva in Leeuwarden!