Consolid Transport Professionals

In een wereld waarin alles en iedereen voortdurend in beweging is en verandering het enige is wat zeker blijft, komt het erop aan mee te bewegen om mee te blijven tellen. De operationele inzetbaarheid van recruitment en wendbaarheid van uw organisatie zijn daarin van groot strategisch belang. Maar hoe hierop nu precies te sturen en op het juiste moment over de juiste kennis, kunde en capaciteit te kunnen beschikken? Dat doen wij al ruim 30 jaar!

Wij zijn een solide partner van onze klanten, gezien we al zolang verbonden zijn aan de wereld van Transport & Logistiek. Met Consolid kiest u voor zaakwaarnemerschap en hebt u altijd de beschikking over transport professionals.

Transport Professionals kiezen Consolid.

Neem contact op met ons team


  

UW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Wat kan Consolid voor uw bedrijf doen?

De arbeidsmarkt blijft strak gespannen en er zijn weinig tekenen van verlichting in de komende jaren. Deze situatie wordt aangewakkerd door ontgroening (een afname van jongere arbeidskrachten), vergrijzing (een groeiend aantal ervaren professionals), en de Nederlandse economie die in een sneltreinvaart blijft groeien.

Bij Consolid begrijpen we de uitdagingen waarmee transportbedrijven worden geconfronteerd in deze competitieve markt. Daarom bieden wij een team van professionele vakkrachten met uitgebreide ervaring en toewijding, klaar om uw transportoperaties naar nieuwe hoogten te tillen. Kies voor succes en versterk uw team met de professionals van Consolid.

Bij Consolid hebben we een team van gekwalificeerde professionals die klaarstaan om uw transportactiviteiten te ondersteunen. Wij hebben de juiste mensen met de juiste  vaardigheden voor uw behoeften. Onze dienstverlening is ontworpen om naadloos te integreren in uw bestaande processen en om flexibel aan te passen aan uw operationele vereisten. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw vrachtwagens blijven rijden, uw leveringen op schema blijven en uw omzet behouden blijft. Samen met Consolid kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, wetende dat uw  personeelsbehoeften in goede handen zijn. Laten we de mogelijkheden bespreken en  bekijken hoe wij uw transportbedrijf kunnen ontzorgen en uw succes kunnen vergroten. 

   

   

   

Consolid Academy

De Consolid Academy is ons unieke opleidingsinstituut waar wij professionals opleiden en  nascholen. Met branche erkende vakopleidingen zijn onze medewerkers opgeleid tot gecertificeerde vakmensen. Wettelijk verplichte nascholing modules hebben wij volledig in eigen beheer.

Goed geschoold personeel is productiever, breder inzetbaar en levert hierdoor een bijdrage aan een beter rendement voor uw bedrijf. Zo houden wij onze professionals wendbaar en duurzaam inzetbaar.
 
De Consolid Academy heeft een keur aan eigen ontwikkelde trainingen en opleidingen om iedereen werkzaam binnen transport, logistiek en mobiliteit up-to-date te houden.

Zoals:
  • Fysieke belasting
  • Verkeerskennis
  • Communicatieve vaardigheden chauffeur
  • Sociale veiligheid en omgaan met agressie
  • Leefstijl/Vitaliteit
  • Intervisie
  • Persoonlijke coaching
  • Rijoptimalisatie schadepreventie
  • Digitale tachograaf

   

Neem contact op met ons team

   


 

ARBEIDSMARKT SCAN

Big data en know-how van kandidaten en potentials

Met de Intelligence Group als collaboratieve partner, zijn we aangesloten op het doelgroependashboard. Dit dashboard maakt de arbeidsmarkt voor ons realtime inzichtelijk. Dit kan in de breedte zijn, maar ook op gespecificeerd niveau, zoals gefilterd op een bepaalde functie, een bepaalde regio of een bepaald ervaringsniveau. Deze informatie zetten we om naar een maatwerkrapportage, om zo ons wervingsapparaat optimaal te laten functioneren. Zo wordt Big Data ingezet om de markt en doelgroepen realtime inzichtelijk te hebben en ons te helpen met wervingsvraagstukken. Tevens kunnen we voorspellingen doen over wervingshaalbaarheid en adviseren over in te zetten boodschap, tooling of kanalen.


EEN CONCREET VOORBEELD:
We zien tekorten ontstaan, de werkloosheid daalt en het werkend bestand neemt af. De vergrijzing/ontgroening zet immer door. En het aantal concurrenten dat op dezelfde kandidaat aast neemt verder toe. Daarbij vissen we allemaal in dezelfde vijver. Komt bij dat de nieuwe generatiewerkenden een andere visie heeft op het werk en er steeds minder jongeren instromen in het MBO. Ontwikkelen, uitdaging en de vraag wat kan een bedrijf mij bieden staan voor de kandidaat centraal.