Werken als Verkeersregelaar via Consolid

Jij maakt Nederland een beetje veiliger. Iedere dag. Dat doe je door het begeleiden van verkeerstromingen. Een vaste baan op diverse locaties en alles goed geregeld door Consolid. Geen diploma? Wij leiden jou op in 3 dagen!

Werken naar wens

De ene keer werk je alleen, de andere keer in een team. Je werkt bovendien op verschillende locaties, bijvoorbeeld: petrochemische industrie, bouwterreinen en overheidsinstanties. Elke dag is anders. Je werkt naar jouw wens en volgens jouw beschikbaarheid. Solliciteer direct via ons formulier.

Opleiding in 3 dagen

De opleiding tot Verkeersregelaar bestaat uit een theoretisch - en praktijkgedeelte, beide af te sluiten met een examen. De functie heeft een uurloon van €11,79 met reiskostenvergoeding. Klik hier voor onze opleiding vacatures in Amsterdam en Rotterdam. Voor meer informatie kun je bellen op 020 5861170 of vul je gegevens in via ons 'Solliciteer Direct' formulier.

 

SOLLICITEER DIRECT!

Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

VERKEERSREGELAAR AMSTERDAM

Ben je gediplomeerd verkeersregelaar en trekt zeer afwisselend werk met urengarantie op verschillende locaties in Amsterdam jou aan? Solliciteer dan bij Consolid voor deze baan.

BEKIJK ONZE VACATURES

VERKEERSREGELAAR
DEN HAAG

Ben je gediplomeerd verkeersregelaar en trekt zeer afwisselend werk op verschillende locaties jou aan en wil je urengarantie? Solliciteer dan bij Consolid voor deze baan in omgeving van Den Haag.

BEKIJK ONZE VACATURES

VERKEERSREGELAAR ROTTERDAM

Ben je gediplomeerd verkeersregelaar en wil je graag werken in de omgeving van Rotterdam? En ben je op zoek naar een variërende baan die geen een dag hetzelfde is? Solliciteer dan bij Consolid.

BEKIJK ONZE VACATURES