Werken als Beveiliger via Consolid

Jij maakt Nederland een beetje veiliger. Iedere dag. Dat doe je door het houden van cameratoezicht of toegangscontroles. Maar ook het uitvoeren van specifieke controlerondes om bijvoorbeeld de kans te verkleinen op brand, inbraak of storingen. Wij rekenen op jou!

Jouw wens is wet

De ene keer werk je alleen, de andere keer in een team. Je werkt bovendien op verschillende locaties, bijvoorbeeld: scholen, winkels, luchthavens en overheidsinstanties. Elke dag is anders. Je werkt naar jouw wens en volgens jouw beschikbaarheid. Mooi toch?

Je kunt ook contact met ons opnemen omdat je bijvoorbeeld een vraag hebt over onze beveiliging vacatures, of gewoon iemand wilt spreken over het werk. Bel 020 5861170 en je krijgt een van onze intercedenten Beveiliging aan de telefoon. Tot snel?

 

SOLLICITEER DIRECT!

Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

BEVEILIGER MET URENGARANTIE

Als beveiliger zijn de werkzaamheden o.a. controleren, surveilleren, registreren, optreden en rapporteren. Ben jij op zoek naar een baan in het vak Beveiliging? Ben je in het bezit van jouw diploma? Solliciteer dan direct via Consolid!

BEKIJK ONZE VACATURES

MOBIELE SURVEILLANT


Als Mobiele Surveillant open en sluit je kantoren en ga je af op meldingen die je via de Alarm- en Servicecentrale van de opdrachtgever krijgt.
Het is van groot belang dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.

BEKIJK ONZE VACATURES

OBJECTBEVEILIGER


Jij hebt stalen zenuwen en is bij jou het liefst elke dag anders? Dan is objectbeveiliger jou op het lijf geschreven! Je gaat aan de slag voor bijvoorbeeld gevangenissen, huizen van bewaring, detentiecentra of jeugdinrichtingen.

BEKIJK ONZE VACATURES