Werken als Beveiliger via Consolid

Jij maakt Nederland een beetje veiliger. Iedere dag. Dat doe je door het houden van cameratoezicht of toegangscontroles. Maar ook het uitvoeren van specifieke controlerondes om bijvoorbeeld de kans te verkleinen op brand, inbraak of storingen. Wij rekenen op jou!

Jouw wens is wet

De ene keer werk je alleen, de andere keer in een team. Je werkt bovendien op verschillende locaties, bijvoorbeeld: scholen, winkels, luchthavens en overheidsinstanties. Elke dag is anders. Je werkt naar jouw wens en volgens jouw beschikbaarheid. Mooi toch?

Schrijf je in via het formulier hiernaast, dan bellen wij jou.

Je kunt ook contact met ons opnemen omdat je bijvoorbeeld vragen hebt over onze opleiding tot beveiliger, of gewoon iemand wilt spreken over het werk. Bel 020 5861170 en je krijgt een van onze intercedenten Beveiliging aan de telefoon. Tot snel?

 

SOLLICITEER DIRECT!

Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

WHAT'S IN IT FOR YOU?

  • Contract voor minimaal 24 uur per week
  • Prima uurloon conform CAO mét diverse toeslagen
  • Een baan vól afwisseling
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden 

Via de Consolid Academy behaal je: Beveiligingsdiploma, EHBO, BHV, VCA en zijn er workshops, zoals security awareness / security profiling.
Kijk hier voor meer informatie. 

BEVEILIGER MET URENGARANTIE

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in het vak Beveiliging? Ben je in het bezit van jouw diploma? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct via Consolid!

BEKIJK ONZE VACATURES

RECEPTIONIST(E)


Als receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt voor alle binnenkomende gasten en voer je lichte front-office werkzaamheden uit. Elke klant heeft andere eisen, dus jij laat je altijd van je beste kant zien!

BEKIJK ONZE VACATURES

COMPLEXBEVEILIGER


Jij hebt stalen zenuwen en is bij jou het liefst elke dag anders? Dan is complexbeveiliger jou op het lijf geschreven! Als complexbeveiliger ga je aan de slag bij bijvoorbeeld gevangenissen, huizen van bewaring, detentiecentra of jeugdinrichtingen.

BEKIJK ONZE VACATURES