Taxichauffeur worden bij Consolid

Consolid is dé detacheerder en opleider in de Vervoer & Veiligheid. Wij bieden jou verschillende banen rondom Drenthe. 
Als taxichauffeur via Consolid rijd je vooral contractvervoer. Jouw passagiers zijn met name schoolgaande kinderen met een beperking, wat oudere mensen of mensen met een (lichamelijke) beperking.
Ben je in het leerlingenvervoer werkzaam, dan breng en haal je een vaste groep kinderen van en naar het speciaal onderwijs. Binnen het instellingenvervoer rijd je volwassenen met een beperking naar bijvoorbeeld een revalidatiecentrum, ziekenhuis of dagbesteding.
Rijd je het aanvullend openbaar vervoer, dan vervoer je met name ouderen die bijvoorbeeld naar een verjaardag of trouwerij van iemands kleindochter wilt.

In dit werk draag je dus een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan de mobiliteit van een kwetsbare groep in en rond Drenthe.

 

REGEL JOUW GESPREK BIJ CONSOLID

En solliciteren was nog nooit zo makkelijk. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op! WHAT'S IN IT FOR YOU?

- Een voldaan gevoel
- Salaris conform CAO Taxivervoer
- Opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld
- Opleiding tot taxichauffeur 
- Volop ontwikkelingsmogelijkheden

Via onze eigen Consolid Academy zijn er workshops, zoals de verplichte nascholingsmodules voor Code95. 

VACATURES RONDOM DRENTHE

OPLEIDINGEN

Zie jij jezelf in de baan van morgen al als Private Transport Drivers in charge of your future? Klinkt gek, maar is het niet. De wereld verandert sneller dan ooit. En jij tekent jouw eigen toekomst.

Met onze CBR erkende rij­opleidingen, nascholings­­­trajecten en praktijk­­gerichte trainings­modules maken we van jou de meest vak­bekwame taxichauffeur.

ONZE OPLEIDINGEN

JOUW TOEKOMST

Dienstverlenend ingesteld? Heb je rijbewijs B en werk je graag met mensen?

Dan is de opleiding tot taxichauffeur iets voor jou! 

Via ons haal jij jouw taxipas (inclusief levensreddend handelen en schadepreventie) en kun je direct aan de slag.

OPLEIDINGSVACATURES