DE WEG NAAR JOUW TOEKOMST BEGINT HIER. BIJ CONSOLID.

Consolid is een familiebedrijf met mondiale ambities waar jij telt en jouw ontwikkeling vooropstaat. Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen. Zo zorgen we met onze eigen Consolid Academy dat iedereen klaar is voor de baan van vandaag én morgen. Die verantwoordelijkheid nemen we graag. Welke afslag neem jij?

ONZE INTERNE VACATURES

ONZE CULTUUR. OMDAT WIJ GRAAG ONSZELF BLIJVEN.

Ons DNA

Betrokken.

Betrouwbaar.

Ondernemend.

Dat kun je van ons verwachten en dat verwachten wij ook van jou. Laagdrempelig en met korte lijnen. Samen onze schouders eronder. Jouw toekomst is onze aandacht. Meer informatie over Consolid vind je hier.

  

Verbinding

Aandacht voor elkaar.

ONBOARDING
Bij aanvang van je dienstverband krijg je een uitgebreid onboarding programma, waarin we je kennis laten maken met onze organisatie, ons DNA en de "Consolid-30-seconds"!

EVENTS
Daarnaast organiseren we jaarlijks van alles om al jouw collega's te leren kennen, zoals een summerevent, een kerstdiner, teamuitjes, ontwikkelingsdagen en deelname aan diverse (hardloop)evenementen.

"Er is veel ruimte binnen Consolid voor persoonlijke ontwikkeling. In de afgelopen vier jaar ben ik van verzuimmedewerker doorgegroeid naar verzuim coördinator. Consolid staat altijd open voor eigen initiatieven, zo ben ik gestart in de feestcommissie om gezellige borrels en bijeenkomsten te organiseren." 

Natalja Sakes, Verzuim coördinator

ONZE COLLEGA'S. ECHTE VERHALEN DIE HET VERSCHIL MAKEN.

Aandacht & Vertrouwen

De weg van Mascha

Zes jaar geleden ben ik bij Consolid gestart op de afdeling Centrale Backoffice. Na een aantal maanden miste ik het dynamische contact met flexkrachten en klanten. Door diverse gesprekken binnen de organisatie ben ik aan de slag gegaan als intercedent op de afdeling personenvervoer. Inmiddels ben ik Senior Intercedent en ben ik nog elke dag blij dat ik het verschil mag maken voor ‘mijn’ flexkrachten.

ONZE INTERNE VACATURES

   

Ontwikkeling & Groei

De weg van Laurens

Ik ben als stagair HR binnen gekomen bij Consolid. Na mijn stage ben ik aan de slag gegaan als recruiter. Door de jaren heen heb ik mijzelf verder mogen ontwikkelen en diverse rollen mogen vervullen. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot coördinator van het recruitmentteam. Consolid vindt persoonlijke aandacht en het ontwikkelen van interne medewerkers echt belangrijk.

ONZE INTERNE VACATURES

"Wat het werk bij Consolid zo leuk maakt is dat je de loopbaan van jouw flexkrachten het juiste zetje kan geven; door ze te begeleiden en te motiveren of door ze een passende opleiding te bieden. Je krijgt hier veel dankbaarheid voor terug. Daarnaast ben je echt een businesspartner voor aansprekende klanten. Dat maakt het werk uitdagend! " 

Alex Oskam, Senior Intercedent

ONZE FUNCTIES. KANSEN VOOR IEDEREEN.

Recruiter. De juiste kandidaat vinden.

Binnen de functie van Recruiter ben je verantwoordelijk voor het voorselectie proces van kandidaten die solliciteren bij Consolid. Jij zorgt voor een optimale candidate experience. Doordat je precies weet wat de opdrachtgever zoekt kun je de juiste kandidaat selecteren. Vragen over de functie beantwoord je maar al te graag. Alles om ervoor te zorgen dat de kandidaat goed geïnformeerd is alvorens hij/zij zich aan sluit bij de club.

ONZE INTERNE VACATURES

Intercedent. De juiste match maken.

Jij herkent talent en kunt snel schakelen. Je bent doortastend waardoor je jouw klant en kandidaat echt leert kennen en de perfecte match kunt maken. Juist door de mix van werving & selectie, klant- en kandidaatbeheer, administratie en commerciële taken binnen jouw functie haal jij voldoening uit je werk. Bij Consolid zetten we graag een stapje extra om echt het verschil te kunnen maken.

ONZE INTERNE VACATURES

Planner. De juiste kandidaat plannen.

Als planner ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk inplannen van alle aanvragen, het instrueren van chauffeurs en het contact onderhouden met onze klanten. Klantvriendelijk zijn is voor jou vanzelfsprekend maar tegelijkertijd kun je ook commercieel zijn en de aanvragen op een zo efficiënt mogelijke manier inplannen. Doordat jij jouw chauffeurspoule door-en-door kent weet je altijd een goede match te maken.

ONZE INTERNE VACATURES

   

Kansen voor iedereen

Uiteraard hebben wij ook andere functies die aantrekkelijk voor jou kunnen zijn. Bijvoorbeeld Accountmanager of Sales Support medewerker. Applicatiebeheerder of Consolid Academy consultant.

ONZE INTERNE VACATURES

"Ik voelde me gelijk thuis bij Consolid. Het is een echt familiebedrijf en je voelt je hier gelijk onderdeel van! Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling staat centraal, en hier biedt Consolid ook goede begeleiding in. Ik ben vijf maanden geleden gestart als recruiter en krijg nu de kans om door te groeien als intercedent. Ik vind het fijn dat ik dit vertrouwen krijg." 

Mitchell Arts, Recruiter
   

"Tijdens mijn studie HRM ben ik begonnen als staigaire bij Consolid. Ik vond het een tof bedrijf en ben hier na mijn studie aan de slag gegaan als recruiter. Mijn allereerste ‘grote mensen’ baan waarbij ik een kijkje in de keuken krijg bij diverse opdrachtgevers. Ik heb het super naar mijn zin bij Consolid door de leuke collega’s, door doorgroeimogelijkheden en er hangt een fijne werksfeer." 

Sascha Gemmeken, Recruiter Consolid Academy

VERVOER & VEILIGHEID

Een specialist in vele branches


Al dertig jaar leveren wij aan diverse bedrijven binnen de branches transport & logistiek, taxi, personenvervoer, rail, hospitality, airport services en beveiliging. Onze kennis zetten we ook graag in voor nieuwe branches. Een overzicht van onze opdrachtgevers vind je hier:

Onze Opdrachtgevers  

CONSOLID ACADEMY 

Kansen creëren door opleiden


Onze Consolid Academy is een unieke opleidingsinstituut waar wij flexkrachten en medewerkers opleiden, na- en omscholen. Met branche erkende vakopleidingen leiden wij collega's op tot gecertificeerde vakmensen. Opleiden zit in ons DNA. Hierdoor kunnen wij echt het verschil maken. Meer informatie vind je hier: 

Consolid Academy