Magazijn medewerkers gezocht

Vind jij het fijn om lekker vroeg te beginnen met werken zodat je in de middag van je vrijheid kunt genieten? Wij van Consolid zijn voor Technische Unie op zoek naar magazijn medewerkers en logistieke medewerkers die parttime aan de slag willen gaan. Het fijne team van de Technische Unie staat op verschillende locaties te popelen om jou met open armen te ontvangen. Zorg ervoor dat je direct solliciteert!

Consolid is dé detacheerder en opleider in de Vervoer & Veiligheid. Wij bieden jou verschillende banen, zoals magazijn medewerkers.

 

REGEL JOUW GESPREK BIJ CONSOLID

En solliciteren was nog nooit zo makkelijk. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op! WAT GA JE DOEN?

Wanneer je gaat starten met je werkdag ga je eerst de vrachtwagens lossen die in de nacht hebben gereden. De goederen die zij vervoeren zijn allerlei verschillende soorten bouwmaterialen variërend van een zakje spijkers tot grote bouwmaterialen zoals TL-buizen.
Vervolgens ga je de wagens die overdag rijden inladen. Ongeveer duurt dit proces dagelijks 4 uur, maar dit kan eventueel ook uitlopen. Tot slot voer je nog andere algemene magazijn werkzaamheden uit.
Hierbij moet je denken aan het opruimen van pallets en stapelen van kratjes.

WHAT'S IN IT FOR YOU

- Een salaris van €12,59 bruto per uur o.b.v. 23 jaar e.o
- Een CAO vergoeding van €0,37 per uur
- €0,19 per km reiskostenvergoeding
- 2 dagen werk, tussen de 10&12 uur per week
- Een baan voor langere termijn
- Een parttime baan met een fijn salaris
- Werk op maandag en vrijdag (weekend altijd vrij)