GEZOCHT: BOODSCHAPPENBEZORGERS EN KOERIERS

Ben jij onmisbaar als boodschappenbezorger of koerier?

Bij Consolid doen we er alles aan om jou aan het werk te krijgen. En te houden. Want we begrijpen dat de chauffeur van vandaag niet die van morgen is. Wij zorgen dat je hier klaar voor bent. Dus scholen we je bij als het werk hierom vraagt. En scholen we je om, als jouw ambities in de loop der tijd veranderen. Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen.

VACATURES HOME DELIVERY  OPLEIDINGEN VRACHTWAGENCHAUFFEUR 

HOME DELIVERY JOBS

Zonder jou staat alles stil. Als bezorger en koerier vervoer je namelijk de boodschappen en pakketten waar iedereen graag op wacht. Elke dag wordt er op je gerekend. Dat is nogal wat, maar dat kun jij makkelijk aan. Eigenlijk geeft je dat zelfs een heel goed gevoel..... én een grote glimlach!

Consolid heeft jobs in verschillende segmenten van de home delivery, zoals boodschappen bezorgers en pakketdistributie. Met je B rijbewijs op zak kun je direct aan de slag! En eindig je misschien wel met je CE rijbewijs op een grote vrachtwagen. Bij ons teken jij jouw toekomst.   

WHAT'S IN IT FOR YOU?

  • Prima uurloon
  • Een baan vól afwisseling en eigen verantwoordelijkheid
  • Uren afgestemd op jouw wensen
  • Zeg je sportschool abonnement maar op, want jij wordt vanzelf fit!
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden tot vrachtwagenchauffeur

Via onze eigen Consolid Academy zijn er workshops, zoals omgaan met agressie. Kosteloos voor jou uiteraard! Of je haalt via ons jouw rijbewijs C/CE of Code 95.

JOUW TOEKOMST bij Consolid?

In bezit van rijbewijs B?


Dan kun jij direct aan de slag.
 En juist omdat we meedoen zo belangrijk vinden, nodigen we ook jou uit te solliciteren! Dus zoek jij een steady werkgever die luistert naar jouw wensen en aandacht heeft voor jouw toekomst? Solliciteer!

Bekijk alle Home Delivery vacatures  Meer over Consolid

ONZE AANDACHT voor jouw opleiding

Rijbewijs C of CE halen via Consolid!


Size does matter!
Dus wil jij van jouw rijbewijs B liever C of CE maken. Ben je 32 uur per week beschikbaar (ook weekenden) en 1 jaar in het bezit van rijbewijs B? Check dan de opleidingsvacatures voor vrachtwagenchauffeur in jouw regio!

Onze opleidingsvacatures  Vacatures rijbewijs B