GEZOCHT: VRACHTWAGENCHAUFFEURS

Breng jij de wereld in beweging?

Bij Consolid doen we er alles aan om jou aan het werk te krijgen. En te houden. Want we begrijpen dat de chauffeur van vandaag niet die van morgen is. Wij zorgen dat je hier klaar voor bent. Dus scholen we je bij als het werk hierom vraagt. En scholen we je om, als jouw ambities in de loop der tijd veranderen. Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen.

VACATURES TRANSPORT    VACATURES HOME DELIVERY    OPLEIDINGEN

  

ROEPING: VRACHTWAGENCHAUFFEUR 

Zonder jou staat alles stil. Als vrachtwagenchauffeur vervoer je namelijk de grondstoffen waarop de wereld draait. Zoals voedsel. Of bouwmaterialen. Elke dag wordt er op je gerekend. Dat is nogal wat, maar dat kun jij makkelijk aan. Eigenlijk geeft je dat zelfs een heel goed gevoel..... én een grote glimlach!

Consolid heeft jobs in verschillende segmenten, zoals koelverstransport, pakketdistributie, winkeldistributie, tanktransport of platformchauffeur op Schiphol. Maar bijvoorbeeld ook koeriers in home delivery verdienen bij ons een goede boterham. Met je B rijbewijs op zak kun je direct aan de slag als boodschappenbezorger! En eindig je misschien wel met je CE rijbewijs op een
grote vrachtwagen. Bij ons teken jij jouw toekomst.   

WHAT'S IN IT FOR YOU?

  • Contract voor langere tijd
  • Prima uurloon conform CAO 
  • Een baan vól afwisseling
  • Uren afgestemd op jouw wensen
  • Kosteloze nascholing (code 95)
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Via onze eigen Consolid Academy zijn er workshops, zoals omgaan met agressie en natuurlijk de verplichte nascholingsmodules voor Code 95. Kosteloos voor jou uiteraard! Of je haalt via ons jouw rijbewijs C/CE of Code 95. Of, lekker out of the box, je volgt tijdens jouw loopbaan een opleiding tot dronepiloot!

JOUW TOEKOMST vrachtwagenchauffeur?

In bezit van rijbewijs C/CE?


Dan kun jij direct aan de slag.
 En juist omdat we meedoen zo belangrijk vinden, nodigen we ook jou uit te solliciteren! Dus zoek jij een steady werkgever die luistert naar jouw wensen en aandacht heeft voor jouw toekomst? Solliciteer!

Bekijk alle transportvacatures  Meer over Consolid

ONZE AANDACHT voor jouw opleiding

Rijbewijs C of CE halen via Consolid!


Size does matter! Dus 
wil jij van jouw rijbewijs B liever C of CE maken. Ben je 32 uur per week beschikbaar (ook weekenden) en 1 jaar in het bezit van rijbewijs B? Check dan de opleidingsvacatures voor vrachtwagenchauffeur in jouw regio!

Onze opleidingsvacatures  Vacatures rijbewijs B