D baan.
o

Transportchauffeurs gezocht

Zomeractie: plaats en win!

Plaats uw vacature bij Consolid en win de eerste gewerkte 8 uur van de chauffeur

Ga naar spelregels

Het vinden van een goede en/of ervaren transportchauffeur is vandaag de dag niet eenvoudig gebleken. De huidige krapte op de arbeidsmarkt maakt het bijna onmogelijk. Bij Consolid blijven wij investeren in het vinden, en opleiden, van goede transportchauffeurs. Wij hebben ze dus wel!

Met onze zomeractie kunt u op een laagdrempelige manier met ons kennismaken. Zet vrijblijvend uw vacature op Consolid.nl en wij gaan aan de slag. Én, bij het vinden van een juiste match, zijn voor u de eerste gewerkte 8 uur gratis! Bekijk de spelregels hieronder.

Wij zijn goed in recruiten

Consolid is goed in het vinden van de juiste kandidaat. Wij zijn een gespecialiseerd recruitmentbureau en opleider van banen in transport, logistiek en mobiliteit.

Gaat u voor een samenwerking met Consolid? Dan helpt Consolid bij de werving van chauffeurs, leidt potentiële kandidaten op en maakt de match tussen de kandidaat en het juiste bedrijf.

Spelregels

  • Wij plaatsen vrijblijvend uw vacature op consolid.nl

  • Het geldt alleen voor vacatures voor chauffeurs B/BE/C/CE

  • De kandidaat start in de maand juni, juli of augustus

  • De eerste gewerkte 8 uur zijn voor Consolid bij minimaal 40 gewerkte uren

  • De intentie van aanname is voor langere termijn

Wie is Consolid?

Consolid is dé opleider en detacheerder in transport, logistiek en mobiliteit. Met ruim 30 jaar ervaring detacheren wij dagelijks ongeveer 7000 medewerkers bij onze opdrachtgevers in transport, e-commerce distributie, logistiek, openbaar- en besloten  vervoer, stads- en streekvervoer, railvervoer, taxi- en leerlingenvervoer, veiligheid, mobiliteit en automotive. We denken graag vooruit en staan altijd met één been in de toekomst! We zijn een solide partner, denken mee en verder én doen de zaken netjes.

Korte lijnen, snelle communicatie en persoonlijke aandacht.

We vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen. Zo zorgen we dat iedereen klaar is voor de baan van vandaag én morgen. Uw toekomst onze aandacht.

Laat uw gegevens achter

Een vrijblijvend gesprek met Consolid? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.

Vragen? Neem contact op met ons

Petra of Susan

Intercedenten Transport & Logistiek