D baan.
o

Consolid League vrachtwagenchauffeurs gezocht!

Maak nu de stap naar de Consolid League!

Aan de slag als vrachtwagenchauffeur

Consolid is dé detacheerder en opleider in de Transport, Logistiek & Mobiliteit. Consolid is jouw zaakwaarnemer en samen zorgen wij ervoor dat je werkt bij topbedrijven in de transportwereld. Onze selectie bestaat uit de beste 100 vrachtwagenchauffeurs uit Utrecht en omgeving.

Werken in de Consolid League betekent natuurlijk dat je niet alleen bij de topbedrijven werkt, maar ook goede arbeidsvoorwaarden krijgt.

En ben je nog niet in het bezit van je vrachtwagenrijbewijs? Wij leiden jou graag op. Wij garanderen jou 1.920 minuten 'speeltijd' per week (minder én meer mag ook) én direct een vast contract!

Regel jouw gesprek bij Consolid

En solliciteren was nog nooit zo makkelijk. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op! 

What's in it for you?

  • Vast contract

  • Garantie van 1.920 minuten 'spelen' per week

  • Goed salaris

  • Professionele zaakwaarnemer

  • Uren afgestemd op jouw wensen

  • Een hecht team van chauffeurs uit de selectie

Via onze eigen Consolid Academy zijn er workshops, zoals de verplichte nascholingsmodules voor Code95.

Opleiding volgen?

Werken in de Consolid League betekent natuurlijk dat je niet alleen voor topbedrijven gaat werken, maar ook een gedegen opleidingstraject met eigen coach, bijscholing en doorgroeimogelijkheden. 

Met onze CBR erkende rij­opleidingen, Code95 nascholings­­­trajecten en praktijk­­gerichte trainings­modules maken we van jou de meest vak­bekwame vrachtwagen­chauffeur.

Consolid League

Jij wordt onze topspeler en topspelers krijgen alleen werk bij topbedrijven! Wij zorgen er voor dat werk en privé in balans blijven en gaan met jou in gesprek wat het beste bij jou past.

In onze selectie hebben wij diverse soorten werkgevers met verschillende type functies in de transport. Staan jou wensen er niet bij, neem dan contact met ons op en wij creëren een plek in de selectie.