D baan.
o

Start direct jouw opleiding tot vrachtwagenchauffeur

Direct aan de slag voor jouw vrachtwagenrijbewijs?

Heb jij de ambitie om door te stromen als vrachtwagenchauffeur? Wij verzekeren jou natuurlijk al van een baan, maar ook van jouw vrachtwagenrijbewijs. Samen met de planning van AH online werk je op tijden dat je geen les hebt, en ben je dus verzekerd van inkomen!

Consolid heeft jobs in verschillende segmenten, zoals koelverstransport, pakketdistributie, winkeldistributie, tanktransport of platformchauffeur op Schiphol. Misschien eindig je wel met je CE rijbewijs op een grote vrachtwagen. Bij ons teken jij jouw toekomst. 

Start direct naast je werk als bezorger!

Start direct je opleiding tot vrachtwagenchauffeur, naast werken als bezorger! Vraag snel een gesprek aan bij één van onze intercedenten. Begin via Consolid direct aan je C- rijbewijs! 

Regel jouw gesprek

Begin tijdens je werk als boodschappen bezorger bij AH Online direct aan de opleiding tot vrachtwagenchauffeur.

De opleiding

Zie jij jezelf in de baan van morgen al als Cargo Sky Commander in charge of your future? Klinkt gek, maar is het niet. De wereld verandert sneller dan ooit. En jij tekent jouw eigen toekomst. Met onze CBR erkende rij­opleidingen, code 95 nascholings­­­trajecten en praktijk­­gerichte trainings­modules maken we van jou de meest vak­bekwame vrachtwagen­chauffeur.

Nog geen bezorger?

Je kunt aan de slag voor Albert Heijn als boodschappenbezorger. Dat wil jij toch ook? Je verdient een mooi salaris én na 13 gewerkte weken opslag!

Je krijgt ook nog eens extra toeslagen, reiskostenvergoeding en bouwt vakantiedagen en vakantiegeld op.