D baan.
o

Consolid Hoofdkantoor
za 8 jun 2024
10:00 - 14:00

Open dag Home Delivery bezorger

Adres:Siriusdreef 49, 2132 WT Hoofddorp
Locatie:Consolid Hoofdkantoor
Inlooptijd:10:00 - 14:00 uur

Lekker zelfstandig de weg op? Word bezorger!

Ben je geïnteresseerd in een boeiende carrière als bezorger? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die het biedt als bezorger? Dan is dit een mooie kans! Zaterdag 8 juni organiseert Consolid een open dag in Hoofddorp.

Tijdens deze dag kan je zonder verplichtingen ervaren hoe het is om te werken als bezorger. Een kijkje nemen in een bus van PostNL, pakketten tillen, en vragen stellen is mogelijk deze dag. Ben je na deze dag geïnteresseerd in de functie van bezorger? Dan kan je bij Consolid aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Pakketbezorger worden bij PostNL of DHL? Of is boodschappenbezorger bij Albert Heijn of Jumbo meer wat voor jou? Kom op de open dag erachter wat het best bij jou past!

Direct aanmelden? Dat kan heel makkelijk via het aanmeldformulier hieronder.

Meld je aan voor de Open dag

Programma open dag:

Tijdens deze informatie dag krijg je de kans om

  • Eens een kijkje te nemen hoe er wordt gewerkt als bezorger;

  • Een kijkje in een PostNL bus;

  • Een demonstratie over het inladen van een bestelbus;

  • Oefenen met het tillen en sorteren van verschillende pakketten;

  • Kennis te maken met het team van Consolid en maak gelijk een vervolgafspraak om te starten als bezorger;

  • En eventueel een gesprek met de Consolid Academy over de doorgroeimogelijkheden.

Werken wanneer het jou uitkomst, volgens jouw beschikbaarheid, lekker in de auto met een muziekje aan al cruisend je geld verdienen. Klinkt goed toch? Bij Consolid kunnen wij jou veel opties bieden. Wij helpen jou aan een super toffe baan binnen de bezorging.

Bezorger is een prachtige beroep

Met jouw inzet zorg jij ervoor dat de pakketten tijdig op bestemming aankomen. En het abonnement op de sportschool kun je wel afzeggen, je bent genoeg in beweging! Ben jij geïnteresseerd? Meld je aan en kom langs!

In deze functies ga je aan de slag via Consolid. Wij zijn sinds 1990 marktleider en het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in de sectoren Transport, Logistiek en Mobiliteit.