D baan.
o

EBS Zwolle
za 11 mei 2024
10:00 tot 14:00

Ervaringsdag bus in Zwolle

Adres:Mindenstraat 11, 8028 PK Zwolle
Locatie:EBS Zwolle
Inlooptijd:10:00 tot 14:00 uur

Opleiding of baan als buschauffeur

Heb jij altijd al willen ervaren hoe het is om achter het stuur van een bus te zitten? Dan is dit een mooie kans! Zaterdag 11 mei organiseert Consolid een open dag in Zwolle. 

Tijdens deze dag kan je zonder verplichtingen ervaren hoe het is om achter het stuur van een bus te zitten. Een rondje rijden, vragen stellen en meekijken is mogelijk deze dag. Ben je na deze dag geïnteresseerd in de functie van buschauffeur dan kan je bij Consolid je groot rijbewijs halen.

Direct aanmelden? Dat kan heel makkelijk via het aanmeldformulier hieronder.

Meld je aan voor de Ervaringsdag

Programma open dag:

Tijdens deze informatie middag krijg je de kans om

  • Eens een kijkje te nemen hoe er wordt gewerkt en een rondje op de bus;

  • Presentatie over het behalen van je rijbewijs D;

  • Alles te weten te komen over de opleiding tot buschauffeur;

  • Kennis te maken met het team van Consolid.

Wie nu kiest voor een baan als buschauffeur kiest voor een vak waarmee je jezelf naar een mooie bestemming brengt. Een carrière die je zowel fulltime als parttime kunt uitvoeren. Jij bepaalt je uren. Kies voor afwisselend werk met veel vrijheid en tegelijkertijd veel verantwoordelijkheid. En het allermooiste: wie zijn opleiding tot chauffeur bij ons afrondt, is daarna verzekerd van een baan!

Buschauffeur is een prachtige beroep

..... het zijn functies met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Zie jij jezelf zitten achter het stuur van zo’n groot voertuig? Sta je stevig in je schoenen? Meld je aan en kom langs!

In deze functies ga je aan de slag via Consolid. Wij zijn sinds 1990 marktleider en het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in de sectoren Transport, Logistiek en Mobiliteit.