D baan.
o

Nieuwegein
za 16 mrt 2024
10:00 - 14:00

Ervaringsdag bus en vrachtwagen Nieuwegein

Adres:Utrechthaven 1a, 3433 PN Nieuwegein
Locatie:Nieuwegein
Inlooptijd:10:00 - 14:00 uur

Opleiding of baan als bus/vrachtwagenchauffeur

Heb jij altijd al willen ervaren hoe het is om achter het stuur van een bus of vrachtwagen te zitten? Dan is dit een mooie kans! Zaterdag 16 maart organiseert Consolid een open dag in Nieuwegein. 

Tijdens deze dag kan je zonder verplichtingen ervaren hoe het is om achter het stuur van een bus of vrachtwagen te zitten. Een rondje rijden, vragen stellen en meekijken is mogelijk deze dag. Ben je na deze dag geïnteresseerd in de functie van buschauffeur dan kan je bij Consolid je groot rijbewijs halen.

Direct aanmelden? Dat kan heel makkelijk via het aanmeldformulier hieronder.

Meld je aan voor de Ervaringsdag

Programma open dag:

Tijdens deze informatie middag krijg je de kans om

  • Eens een kijkje te nemen hoe er wordt gewerkt;

  • Alles te weten te komen over de opleiding tot bus/vrachtwagenchauffeur;

  • Kennis te maken met het team van Consolid.

Wie nu kiest voor een baan als buschauffeur kiest voor een vak waarmee je jezelf naar een mooie bestemming brengt. Een carrière die je zowel fulltime als parttime kunt uitvoeren. Jij bepaalt je uren. Kies voor afwisselend werk met veel vrijheid en tegelijkertijd veel verantwoordelijkheid. En het allermooiste: wie zijn opleiding tot chauffeur bij ons afrondt, is daarna verzekerd van een baan!

Zowel buschauffeur als vrachtwagenchauffeur zijn prachtige beroepen.

..... het zijn functies met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Zie jij jezelf zitten achter het stuur van zo’n groot voertuig? Sta je stevig in je schoenen? Meld je aan en kom langs!

In deze functies ga je aan de slag via Consolid. Wij zijn sinds 1990 marktleider en het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in de sectoren Transport, Logistiek en Mobiliteit.