D baan.
o

WIJ ZOEKEN ALTIJD NAAR ENTHOUSIASTE BUSCHAUFFEURS

Werken bij Qbuzz

Ben jij op zoek naar een baan in het openbaar vervoer? Ben jij de bus de baas? Bekijk dan de vacatures van Qbuzz en solliciteer online bij Consolid.

Onze vacatures

Buschauffeur worden bij Qbuzz?

Qbuzz is een Openbaar Vervoer bedrijf en actief in Groningen, Drenthe, Utrecht, Drechtsteden Molenland, Gorinchem en Zuid-Holland-Noord.

Zij zijn een eigenzinnige en doortastende, maar vooral een verbindende organisatie. Qbuzz geeft samenwerken met iedereen echt een invulling. Qbuzz verzorgt met lijndiensten de grote lijnen middels een dienstregeling, maar wil ook helpen met de laatste stukjes van de reis, dit door middel van een deur-halte-taxi, bestelbus, deelfiets of deelauto.

Qbuzz zit sterk op innovatie, zij willen alternatieven voor brandstof steeds verder doorvoeren in hun voertuigen, waterstof is hier één van de belangrijkste doelen.

Werken bij Qbuzz is het samen doen, samen ontwikkelen, flexibel rooster en ruimte voor iedereen!

Vacatures Qbuzz

Bekijk onderstaand alle vacatures voor buschauffeur QBuzz. Er zit vast een leuke buschauffeur vacature voor je tussen! Bekijk en solliciteer online op onze buschauffeur vacatures van Qbuzz.

Bekijk vacatures

Lees de reviews van onze buschauffeurs

“Ik kom op zoveel plekken. Ik rijd voor Qbuzz het streekvervoer in Alblasserdam en Gorinchem, maar ook het stadsvervoer in Dordrecht. Die afwisseling vind ik geweldig.”

Henny de Heer, buschauffeur Qbuzz