D baan.
o

WIJ ZOEKEN ALTIJD NAAR ENTHOUSIASTE BUSCHAUFFEURS

Werken bij Breng

Wij zoeken enthousiaste buschauffeurs om het Breng team te versterken! Wil jij graag buschauffeur worden en een salaris van € 16,31 verdienen. Ben je flexibel inzetbaar en een echte aanpakker? Dan zoeken wij jou! Solliciteer snel!

Onze vacatures

Buschauffeur worden bij Breng

Je kunt verschillende redenen hebben om buschauffeur te willen worden. Je bent graag op de weg, maar ook op een plek met veel verantwoordelijkheden. Je bent een heer/dame in het verkeer, maar zeker richting je passagiers. Je bent stressbestendig, maar houdt wel van uitdagingen. Je hebt een scherpe blik op de weg, maar ook op je eigen toekomst.

Wie nu kiest voor een baan als buschauffeur kiest voor een vak waarmee je niet alleen je passagiers, maar ook jezelf naar een mooie bestemming brengt. Een carrière die je zowel fulltime als parttime kunt uitvoeren. Kies voor afwisselend werk met veel vrijheid en tegelijkertijd veel verantwoordelijkheid. Jij bent de gezagvoerder over jouw bus. En het allermooiste: wie zijn opleiding tot chauffeur bij ons afrondt, is daarna verzekerd van een baan!

Vacatures

Bekijk onderstaand al onze openstaande vacatures en wordt buschauffeur bij Breng. Er zit vast een leuke buschauffeur vacature voor je tussen. 

Bekijk vacatures