D baan.
o

WIJ ZIJN ALTIJD OPZOEK NAAR ENTHOUSIASTE PASSAGIERSASSISTENTEN

Werken bij Axxicom

Wij zoeken enthousiaste passagiersassistenten om het Axxicom team te versterken! Heb jij altijd al op Schiphol willen werken? Momenteel hebben we geen openstaande vacatures bij Axxicom. Wil je op de wachtlijst komen? Laat dan jouw gegevens achter bij een Open Inschrijving onderaan deze pagina.

Open Inschrijving

Passagiers assistent worden bij Schiphol

Als Passagiers Assistent begeleid je passagiers die dat nodig hebben op de luchthaven Schiphol. Je helpt de passagiers vanaf de aankomst op Schiphol, bij een eventuele overstap of vanaf het vliegtuig naar de uitgang. Hierbij biedt je de helpende hand bij de beveiligingscheck en de douanecontrole. Samen met een groot team van enthousiaste collega’s zorg jij ervoor dat alle passagiers een goed begin of einde van hun reis ervaren via Schiphol.

Vacatures Axxicom

Past het werk als passagiers assistent op Schiphol bij jou? Bekijk dan meteen onze vacatures onderstaand en wie weet ben jij straks de helpende hand voor mensen die dat nodig hebben!

Onze vacatures

Bekijk de vacatures bij Axxicom

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures bij Axxicom. Wil je op de wachtlijst komen? Laat jouw gegevens dan achter.

Geen banen beschikbaar (momenteel)?

Laat je gegevens achter via onze open inschrijving. Zodra we jouw droombaan hebben gevonden dan hoor jij het als eerste!

Open sollicitatie
1 / 1