D baan.
o

Workforce Planning

Planning voor de juiste balans

Anders denken, anders doen.

Consolid ondersteunt en adviseert bij het voorspellen en het dynamisch invullen van uw planningsvraagstuk. Van detachering van onze planningsexperts tot aan outsourcing van uw capaciteitsmanagement.

Met innovatieve softwareoplossingen zorgen wij voor de optimale match tussen uw werkaanbod en de beschikbaarheid van medewerkers. De inzet van slimme technologie combineren wij met zaakwaarnemerschap, onze mensgerichte en persoonlijke aanpak. Dit leidt tot gemotiveerde en productieve medewerkers die bijdragen aan een verbetering van uw operationele flexibiliteit. Werkgeluk dus, voor u én voor onze flexkrachten.

Proven concepts

AH online

bezorgers

FACTS & FIGURES

Businesspartner: Albert Heijn
Campagneperiode: Doorlopend
Marketingstrategie: Online (job) ads
Opdracht: 20 nieuwe bezorgers p.w.

Axxicom passagiersassistenten

FACTS & FIGURES

Businesspartner: Axxicom
Campagneperiode: Jan 2023 - Jun 2023
Marketingstrategie: Online (job) ads
Opdracht: 144 passagiersassistenten

Connexxion buschauffeurs

FACTS & FIGURES

Businesspartner: Transdev
Campagneperiode: Doorlopend
Marketingstrategie: Cross-channel
Opdracht: 100 chauffeurs per jaar

Wilt u meer weten over?

Workforce Planning

Arbeidsmarktscan

Met de Intelligence Group als collaboratieve partner, zijn we aangesloten op het doelgroependashboard. Dit dashboard maakt de arbeidsmarkt voor ons realtime inzichtelijk. Dit kan in de breedte zijn, maar ook op gespecificeerd niveau, zoals gefilterd op een bepaalde functie, een bepaalde regio of een bepaald ervaringsniveau. Deze informatie zetten we om naar een maatwerkrapportage, om zo ons wervingsapparaat optimaal te laten functioneren. Zo wordt Big Data ingezet om de markt en doelgroepen realtime inzichtelijk te hebben en ons te helpen met wervingsvraagstukken. Tevens kunnen we voorspellingen doen over wervingshaalbaarheid en adviseren over in te zetten boodschap, tooling of kanalen.

Een concreet voorbeeld: We zien tekorten ontstaan, de werkloosheid daalt en het werkend bestand neemt af. De vergrijzing/ontgroening zet immer door. En het aantal concurrenten dat op dezelfde kandidaat aast neemt verder toe. Daarbij vissen we allemaal in dezelfde vijver. Komt bij dat de nieuwe generatiewerkenden een andere visie heeft op het werk en er steeds minder jongeren instromen in het MBO. Ontwikkelen, uitdaging en de vraag wat kan een bedrijf mij bieden staan voor de kandidaat centraal.

Benieuwd naar arbeidsmarktontwikkelingen binnen uw domein?