D baan.
o

Flexpoolmanagement

Flexibel inzetbaar flexpersoneel

Anders denken, anders doen.

Consolid stelt flexkrachten flexibel beschikbaar aan haar opdrachtgevers. Jong, oud en daartussenin. Net beginnend, met ervaring of juist na een jarenlange carrière. Wij optimaliseren de organisatie van uw flexibele schil. Ad hoc of op de langere termijn. Onze flexkrachten hebben bij ons de zekerheid van een arbeidsovereenkomst met een gegarandeerd aantal uren.

Daarnaast krijgen zij alle gewenste aandacht en begeleiding waardoor zij gemotiveerd en ‘fit for the job’ zijn. Dit zorgt voor optimale inzetbaarheid van onze mensen. Voor u betekent dit maximale flexibiliteit en continuïteit.

Proven concepts

AH online

bezorgers

FACTS & FIGURES

Businesspartner: Albert Heijn
Campagneperiode: Doorlopend / 2022
Marketingstrategie: Online (job) ads
Opdracht: 20 nieuwe bezorgers p.w.

Axxicom passagiersassistent

FACTS & FIGURES

Businesspartner: Axxicom
Campagneperiode: Jan 2022 - Jun 2023
Marketingstrategie: Online (job) ads
Opdracht: 144 passagiersassistenten

Connexxion buschauffeurs

FACTS & FIGURES

Businesspartner: Transdev
Campagneperiode: Doorlopend / 2022
Marketingstrategie: Cross-channel
Opdracht: 100 chauffeurs per jaar

Wilt u meer weten over?

Flexpoolmanagement

Arbeidsmarktscan

Met de Intelligence Group als collaboratieve partner, zijn we aangesloten op het doelgroependashboard. Dit dashboard maakt de arbeidsmarkt voor ons realtime inzichtelijk. Dit kan in de breedte zijn, maar ook op gespecificeerd niveau, zoals gefilterd op een bepaalde functie, een bepaalde regio of een bepaald ervaringsniveau. Deze informatie zetten we om naar een maatwerkrapportage, om zo ons wervingsapparaat optimaal te laten functioneren. Zo wordt Big Data ingezet om de markt en doelgroepen realtime inzichtelijk te hebben en ons te helpen met wervingsvraagstukken. Tevens kunnen we voorspellingen doen over wervingshaalbaarheid en adviseren over in te zetten boodschap, tooling of kanalen.

Een concreet voorbeeld: We zien tekorten ontstaan, de werkloosheid daalt en het werkend bestand neemt af. De vergrijzing/ontgroening zet immer door. En het aantal concurrenten dat op dezelfde kandidaat aast neemt verder toe. Daarbij vissen we allemaal in dezelfde vijver. Komt bij dat de nieuwe generatiewerkenden een andere visie heeft op het werk en er steeds minder jongeren instromen in het MBO. Ontwikkelen, uitdaging en de vraag wat kan een bedrijf mij bieden staan voor de kandidaat centraal.

Benieuwd naar arbeidsmarktontwikkelingen binnen uw domein?