Consolid RPO Recruitment Process Outsourcing

In een wereld waarin alles en iedereen voortdurend in beweging is en verandering het enige is wat zeker blijft, komt het erop aan mee te bewegen om mee te blijven tellen. De operationele inzetbaarheid van recruitment en wendbaarheid van uw organisatie zijn daarin van groot strategisch belang. Maar hoe hierop nu precies te sturen en op het juiste moment over de juiste kennis, kunde en capaciteit te kunnen beschikken? Dat doen wij al ruim 30 jaar! Buiten standaard dienstverlening als uitzenden, detacheren en werving & selectie, hebben we ook een groot aantal interessante toegevoegde waarde diensten, onze RPO solutions:

Onbezorgd recruitment mogelijk maken.

Arbeidsmarkt scan    Maatwerk in werving   Neem contact op met onze RPO afdeling   ANDERS DENKEN, ANDERS DOEN

Onbezorgd recruitment mogelijk maken. 

Consolid is ruim 30 jaar recruitmentspecialist in de sectoren transport, logistiek en mobiliteit.

Onze belofte is: Anders denken, Anders doen. Recruitment Proces Outsourcing is het uitbesteden van uw werving en selectieactiviteiten. Met onze jarenlange ervaring, motivatie en gespecialiseerde kennis vinden wij de juiste mensen op de juiste plek voor de toekomst van Uw bedrijf.

Door middel van onze hightech recruitment software, online campagnes en branding strategieën, bieden wij Uw bedrijf recruitmentoplossingen voor het vinden van de beste kandidaten, het versterken van Uw werkgeversmerk en schaalbare recruitment capaciteit.

Hiermee maken wij onze belofte waar!

Werving en Selectie oplossing

Recruitmentmarketing inzet

Werkgeversmerk versterken


MAATWERK TRAJECT BRANDING EN WERVING

Co-creatie en partnership pur sang

Steeds meer werkgevers in de sectoren transport, logistiek en mobiliteit worstelen met hun recruitment. Daarom is Consolid RPO dienstverlening een uitkomst. U kunt als werkgevers uw recruitmentproces – van employer branding tot recruitment marketing en onboarding – volledig of gedeeltelijk uitbesteden aan Consolid. Het bereiken en vinden van de juiste kandidaat, verdient een andere aanpak in een schaarse markt. Omdenken noemen wij dat. Natuurlijk hebben we het dan over het aanspreken van alternatieve doelgroepen of het herzien van vereisten. Maar het belangrijkste is het creëren van een concept. Een aansprekende boodschap en visual, volledig gericht op de doelgroep en wat zij belangrijk vinden. Of ingestoken op verbetering van het imago van uw merk of van de functie. Of beide..... Natuurlijk kunnen we dat niet alleen, dat doen we SAMEN. SAMEN met onze experts, SAMEN met de experts van onze partners en SAMEN met U. Want niemand kent uw bedrijf beter dan uzelf. In enkele brainstormsessies komen we tot de kern en presenteren we u enkele concepten met een volledig uitgedachte rationale daarachter. U profiteert daarmee van ruim 30 jaar ervaring met arbeidsmarktcommunicatie in de transport, logistiek en mobiliteit. Zo wil Consolid onbezorgd recruitment mogelijk maken. Nieuwsgierig? See for yourself.


PROVEN CONCEPTS:

AH ONLINE BEZORGERS

 

FACTS & FIGURES
Businesspartner Albert Heijn
Campagneperiode Doorlopend / 2022
Marketingstrategie Online (job) ads
Opdracht 20 nieuwe bezorgers p.w.

 

AXXICOM PASSAGIERSASSISTENT

 

FACTS & FIGURES
Businesspartner Axxicom
Campagneperiode Jan 2022 - jun 2023
Marketingstrategie Online (job) ads
Opdracht 144 passagiersassistenten

 

CONNEXXION BUSCHAUFFEURS

 

FACTS & FIGURES
Businesspartner Transdev
Campagneperiode Doorlopend / 2022
Marketingstrategie Cross-channel
Opdracht 100 chauffeurs per jaar

 Wilt u meer weten over Recruitment Process Outsourcing?

Neem contact op met onze RPO Afdeling


 

ARBEIDSMARKT SCAN

Big data en know-how van kandidaten en potentials

Met de Intelligence Group als collaboratieve partner, zijn we aangesloten op het doelgroependashboard. Dit dashboard maakt de arbeidsmarkt voor ons realtime inzichtelijk. Dit kan in de breedte zijn, maar ook op gespecificeerd niveau, zoals gefilterd op een bepaalde functie, een bepaalde regio of een bepaald ervaringsniveau. Deze informatie zetten we om naar een maatwerkrapportage, om zo ons wervingsapparaat optimaal te laten functioneren. Zo wordt Big Data ingezet om de markt en doelgroepen realtime inzichtelijk te hebben en ons te helpen met wervingsvraagstukken. Tevens kunnen we voorspellingen doen over wervingshaalbaarheid en adviseren over in te zetten boodschap, tooling of kanalen.


EEN CONCREET VOORBEELD:
We zien tekorten ontstaan, de werkloosheid daalt en het werkend bestand neemt af. De vergrijzing/ontgroening zet immer door. En het aantal concurrenten dat op dezelfde kandidaat aast neemt verder toe. Daarbij vissen we allemaal in dezelfde vijver. Komt bij dat de nieuwe generatiewerkenden een andere visie heeft op het werk en er steeds minder jongeren instromen in het MBO. Ontwikkelen, uitdaging en de vraag wat kan een bedrijf mij bieden staan voor de kandidaat centraal.

Benieuwd naar arbeidsmarktontwikkelingen binnen uw domein?

Neem contact op met onze arbeidsmarktspecialist  René Bieman


 


Verschil maken in een uitdagende arbeidsmarkt
Recruitment is meer dan werving en selectie. Met RPO-dienstverlening kan Consolid het hele proces uit handen nemen. Denk aan het bouwen van een onderscheidend werkgeversmerk met employer branding, het bereiken van de juiste kandidaten met een slimme online wervingscampagne en het stroomlijnen van de candidate journey in een ATS systeem. Dat doet Consolid samen met partners op het gebied van creatie en online marketing. Door onze recruitmentervaring in deze sectoren te bundelen met de expertise van gespecialiseerde bureaus maken we een onbezorgd recruitmentproces mogelijk. Deze combinatie maakt echt het verschil in deze enorm uitdagende arbeidsmarkt.