D baan.
o

Gezocht: medewerkers in de automotive

Breng jouw passie voor auto's tot leven!

Werken binnen de automotive

Bij Consolid doen we er alles aan om jou aan het werk te krijgen. En te houden. Want we begrijpen dat de medewerker van vandaag niet die van morgen is. Wij zorgen dat je hier klaar voor bent. Dus scholen we je bij als het werk hierom vraagt. En scholen we je om, als jouw ambities in de loop der tijd veranderen. Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen.

Jij weet alles van auto's of wilt er alles over leren. Je mag in alle soorten auto's rijden en / of er voor zorgen dat ze weer als pareltjes de weg op gaan.

Of je nou moet poetsen, schade opnemen of een auto van A naar B moet brengen, jij doet dat met gemak én een glimlach. Elke dag wordt er op je gerekend. Dat is nogal wat, maar dat kun jij makkelijk aan. Eigenlijk geeft je dat zelfs een heel goed gevoel!

Je kunt bij Consolid door heel Nederland aan de slag als hiker, verhuurmedewerker of bijvoorbeeld autopoetser.

What's in it for you?

  • Contract 

  • Goed salaris

  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Een werkgever die jou belangrijk vindt

  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Via onze eigen Consolid Academy zijn er verschillende workshops te volgen. En natuurlijk houden we jouw vakkennis up-to-date. Kosteloos voor jou uiteraard! En mocht je tijdens jouw loopbaan behoefte hebben aan groei of verandering, dan kijken we samen wat er bij je past. 

Een toekomst in de automotive?

In het bezit van jouw rijbewijs?

Dan kun jij morgen aan de slag. En juist omdat we meedoen zo belangrijk vinden, nodigen we ook jou uit te solliciteren! Dus zoek jij een steady werkgever die luistert naar jouw wensen en aandacht heeft voor jouw toekomst? Solliciteer!

Onze aandacht voor jou

Ontwikkelen via Consolid

Zoals jij bij je baan moet passen, geldt dit ook andersom. Vraagt jouw persoonlijke situatie om een professionele aanpassing, dan krijgt dit altijd de aandacht die het verdient. Zo ben jij klaar voor de baan van vandaag en morgen.