D baan.
o

De selectieprocedure van AH Online

Geïnteresseerd in een baan als bezorger voor AH online? Lees hier alles over de selectieprocedure, diensttijden en doorgroeimogelijkheden.


Tips voor je sollicitatie

  • Zorg voor een duidelijk en compleet CV en vul alle vragen in

  • Bekijk alle informatie op deze website, zodat je precies weet wat het werk inhoudt en hoe de werktijden en beloning zijn

Hoe werkt de selectie procedure?

1. Telefonische intake

Allereerst wordt jouw sollicitatie bekeken door onze recruiters. Als jouw sollicitatie positief wordt beoordeeld word je gebeld voor een telefonische intake. In dat gesprek wordt nog extra informatie verzameld. ls het gesprek positief verlopen, dan nodigt de recruiter je uit voor een selectiegesprek.

2. Selectie gesprek

Dit zal op een locatie van Albert Heijn Online plaats vinden. Op die dag neem je jouw ID en rijbewijs mee. Het selectiegesprek is groepsgewijs en duurt maximaal zo’n 45 minuten. Je wordt voorgelicht over de functie en het werken bij Albert Heijn Online. Tevens wordt er dieper ingegaan op jouw CV en motivatie.

3. Kennismaking bij Albert Heijn Online

Is het selectiegesprek goed verlopen, dan word je voorgesteld bij Albert Heijn Online. Dit neemt een dagdeel in beslag. Op die dag krijg je een presentatie vanuit Albert Heijn Online, heb je een gesprek met één van de teamleiders en doe je ook een rijtest met een bestelwagen. Als dit goed gaat kun je beginnen met het inwerktraject.

What else is in it for me?

Diensttijden

AH Online werkt met een zogenoemde ochtenddienst en een avonddienst. Je dient minimaal twee volledige diensten (verdeeld over twee dagen) beschikbaar te zijn voor deze functie.

  • Ochtenddienst = diensttijden tussen 05:00 uur en 15:30 uur

  • Avonddienst = diensttijden tussen 13:00 uur en 00:00 uur

Binnen deze tijden werk je gemiddeld 6 uur per dienst. AH Online bezorgt boodschappen van maandag tot en met zaterdag.

Contract 

Als je door onze selectie komt krijg je bij Consolid een uitzendovereenkomst. Je moet minimaal 2 diensten per week inzetbaar zijn (om de zaterdag is een eis). Je mag verwachten dat je tussen de 12-36 uur per week wordt ingezet. Dit is mede afhankelijk van jouw eigen beschikbaarheid.

Salaris

Vanaf 22 jaar e.o. verdien je €18,92 bruto all-in per uur.

En nog meer! 

  • 20 vakantiedagen (op basis van 40 uur per week);

  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km, met een minimum van 5 km en maximum van 45 km.

  • Opbouw van pensioen na 1 gewerkte week;

  • Uitzicht op een vast contract.

  • Diverse doorgroei en loopbaanmogelijkheden binnen Albert Heijn & Consolid. Jouw toekomst heeft onze aandacht;

  • Bring a friend, laat jouw vriend/vriendin via ons starten als bezorger en ontvang €150,- netto aanbrengbonus!

Opleidingen

Bij het evaluatiegesprek na 3 maanden werken worden ook jouw toekomstplannen besproken. Heb jij een wens om te worden opgeleid tot vrachtwagenchauffeur? Dan word je getest op geschiktheid en kun je –mits geschikt- bij Consolid na 6 maanden werken de opleiding starten. Je kunt dan na 12 maanden werken als bezorger starten als vrachtwagenchauffeur (C-rijbewijs), naast of in plaats van het werken als bezorger. Onze opleiding leidt op tot een MBO-diploma.

Overige opleidingen

Consolid biedt ook andere opleidingsrichtingen op dezelfde manier, met een ander loopbaanvervolg. Bekijk hier alle informatie over onze eigen Academy. Zo kun je ook buschauffeur worden (D-rijbewijs), treinmachinist, of beveiliger.