D baan.
o

Opleiding tot treinmachinist

Wil je altijd al treinmachinist worden?

Treinmachinist worden?

Of je nou goederen vervoert of mensen, de trein rijdt niet zonder jou. En ben je machinist, conducteur, steward of rangeerder, de basis is hetzelfde. Elke dag wordt er op jou gerekend. Dat is nogal wat, maar dat kun jij makkelijk aan. Eigenlijk geeft je dat zelfs een heel goed gevoel..... én een grote glimlach!

Consolid heeft jobs in het reizigersvervoer en het vervoer van goederen over het spoor. Consolid is officieel erkend als personeelsteller door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Dat betekent dat we aan alle eisen voldoen om vakmensen succesvol aan het werk te zetten in de railinfrastructuur. Maar natuurlijk leiden we deze mensen ook op! Bij ons teken jij jouw toekomst.   

Wat krijg jij?

  • Contract voor langere tijd

  • Marktconform salaris

  • Meer dan prima arbeidsvoorwaarden

  • Een werkgever die jouw wensen belangrijk vindt

  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Via onze eigen Consolid Academy zijn er verschillende workshops te volgen. En natuurlijk houden we jouw vakkennis up-to-date. Kosteloos voor jou uiteraard! En mocht je tijdens jouw loopbaan behoefte hebben aan groei of verandering, dan kijken we samen wat er bij je past. 

Onze aandacht voor jouw opleiding

Machinist worden binnen Consolid

Dan kun jij direct aan de slag. En juist omdat we meedoen zo belangrijk vinden, nodigen we ook jou uit te solliciteren! Dus zoek jij een steady werkgever die luistert naar jouw wensen en aandacht heeft voor jouw toekomst? Solliciteer!

Jouw toekomst treinmachinist?

In bezit van de juiste papieren?

Jouw bevoegdheid (volledig of beperkt) haal je via ons. Check dan de opleidingsvacatures in jouw regio voor de vereisten die er zijn om te worden opgenomen in de selectieprocedure voor deze droombaan!

Benieuwd wat de Consolid Academy voor jou kan doen?