WANTED: DRONE PILOTS

Bewaar jij graag het overzicht met je helicopterview?

En heb je het vermogen en inzicht om op afstand overstijgend te kijken naar bepaalde zaken? Dit is je kans om je ambitie waar te maken en je talent naar grote hoogte te laten stijgen? Word drone piloot.

Dronepiloot word je natuurlijk niet zomaar.

Zo moet je beschikken over flight-skills en behoorlijk futureproof zijn! En voldoen aan een aantal eisen. Je hebt minimaal MBO4 denk- en werkniveau, bent in bezit van je autorijbewijs, kunt een VOG overleggen én hebt uiteraard "iets" met techniek of drones. Om de opleiding via ons te mogen starten, moet je een half jaar werkzaam zijn bij Consolid. De kosten voor jouw opleiding nemen wij voor onze rekening. Denk jij dat je in aanmerking komt voor de baan van morgen?

Hoe vliegen we het aan?

Je moet allereerst de selectieprocedure voor dronepiloot positief afsluiten. Deze bestaat uit o.a. uit een medische keuring en capaciteitentest. De gemiddelde duur van de opleiding is 7 maanden en je tekent een opleidingsovereenkomst met Consolid. Wij bieden je een baangarantie voor (minimaal) 2 jaar, waarin je steeds meer ingezet zal worden als dronepiloot naast jouw "reguliere" job. Zo verdien je in ieder geval een fulltime boterham!

  

READY FOR TAKE-OFF?

Gaat jouw aandacht en interesse uit naar
een professionele inzet binnen onderstaande
sectoren? Maak je dan klaar voor take-off.

Rijksoverheid, Energie (nutsbedrijven), Agrarische sector,
Beveiliging, Entertainment industrie

VACATURES DRONEPILOOT  FLY CONSOLID

We bereiden je voor op 't serieuze werk
dat in deze sectoren met de inzet van drones
veel beter, sneller en slimmer zal gaan.

Join the future. It's here to stay!
Start je drone-baan.


 

 

JOUW TOEKOMST:

maakt bij ons een vliegende start

Bij Consolid bieden we drone piloten een platform met nieuwe opdrachten. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat de potentiele afzetmarkten te herkennen binnen onze bekende en nieuwe terreinen. 

Maak kennis met onze klanten  Meer over ons werkterrein

ONZE AANDACHT:

maakt je klaar voor take-off

Bij Consolid werk je met veilige en goedgekeurde apparatuur, zorgen we voor kennisoverdracht, brevetten en certificeringen. Het betreden van het luchtruim is immers aan strenge regelgeving gebonden.

Maak kennis met je instructeur  Zo maken wij het verschil