Beoordeling toevoegen

 

 

Breng jij de wereld in beweging?

Zonder jou staat alles stil. Als vrachtwagenchauffeur vervoer je namelijk de grondstoffen waarop de rest van de wereld draait. Zoals voedsel. Of bouwmaterialen. Elke dag wordt er op je gerekend. Dat is nogal wat. En dan moet je ook nog eens goed overweg kunnen met andere weggebruikers. Kun jij dat in goede banen leiden? Via Consolid kun je bijvoorbeeld aan de slag als:

We werken in verschillende segmenten, zoals koelverstransport, pakketdistributie, winkeldistributie en grondstoffendistributie. Een segment dat de afgelopen jaren een enorme groei heeft gekend, is het thuisbezorgen van boodschappen. Natuurlijk helpen we je hierin op weg! Je kunt al als bezorger aan de slag wanneer je 1/2 jaar jouw rijbewijs B hebt. Bekijk alle vacatures en solliciteer direct online.

 


Loopbaantraject

Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling en toekomst heel belangrijk. We vinden het fijn als je je met en bij ons ontwikkelt en hebben daarvoor diverse loopbaantrajecten en opleidingen beschikbaar. Heb je bij ons een baan als bezorger en wil je meer? Dan kun je meedoen aan ons loopbaantraject, waarin je wordt opgeleid tot vrachtwagenchauffeur. (rijbewijs C /CE) .

Met vestigingen door heel Nederland en een team dat thuis is in transport, werken we bij Consolid met nationale en internationale opdrachtgevers en eigen vervoerders. We kunnen je dus snel op weg helpen. Heb je rijbewijs B, C of CE? Klik op onze onderstaande button voor openstaande vacatureoverzicht.

Vacatures Transport