Word Bezorger Albert Heijn Online


Zet jouw carrière in Drive!

Word een bezorgheld en verdien jouw cash to go

Jouw werkdag begint goed, want de bakwagen staat al voor je klaar. Gevuld met de boodschappen die jij die dag bij zo’n 15 klanten gaat bezorgen. Rijd lekker in je eentje in de bakwagen door de straten van jouw regio en draai je eigen muziek. Zonder dat er een baas over je schouder meekijkt. Alle boodschappen bezorgd? Chill dan nog even met je collega’s in de kantine, of ga lekker naar huis. See you next time!

Goed en wekelijks betaald
Vanaf 22 jaar e.o. verdien je € 14,30 bruto per uur (de 1e 13 weken € 13,66 bruto p/u). En je heb recht op verschillende toeslagen zoals: reiskosten, vakantiedagen/-geld en pensioenopbouw. Zo kan je een mooi salaris opbouwen, dat per week aan je wordt uitbetaald door Consolid. Voor extra info over de werktijden en selectieprocedure, klik je hier.

Naar vacatures   Naar werkgeverspagina

SOLLICITEER SNEL EN EASYZie jij ook meer blauw op straat?

Online je boodschappen bestellen; na de uitbraak van COVID-19 is dit enorm toegenomen. Om die boodschappen ‘right-on-time’ bij de mensen thuis of op kantoor te bezorgen, hebben we jouw hulp nodig. 

Solliciteer vandaag en ga morgen al aan de slag als bezorger voor Albert Heijn Online in jouw regio. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een autorijbewijs, een glimlach op je gezicht en een paar sterke armen om alle boodschappen te tillen.

Naar vacatures Naar werkgeverspagina