Werken bij Vos Logistics

Vos als werkgever

Vos als werkgever

Vos Logistics is een toonaangevende Europese logistieke dienstverlener. Met circa 1.900 medewerkers verspreid over 25 vestigingen binnen Europa zijn we actief in transport, logistieke diensten en tankreiniging.

Kwaliteit van Vos Logistic

De kwaliteit van onze dienstverlening staat of valt met de inzet van onze mensen. We beseffen dat we onze goede reputatie in de markt, unieke marktpositie en stabiele klantenbasis danken aan de professionaliteit, de loyaliteit, de trots en het enthousiasme van onze medewerkers. De gedrevenheid en liefde voor het vak die zij hebben, verwachten we ook van mensen die bij ons willen komen werken.

Werken bij Vos Logistic?

Ben je enthousiast, gedreven en heb je liefde voor het vak? En op zoek naar een (nieuwe) baan als vrachtwagen chauffeur? Binnen Vos Logistic kunnen we veel verschillende soorten functies aanbieden. Solliciteer direct online!

27-09-2019

Chauffeur bulktransport, Uithoorn

  • Transport en logistiek
  • Fulltime
  • Regio Uithoorn

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een bulkchauffeur op de locatie Uithoorn. Interesse? Solliciteer direct!

10-09-2019

Betonmixer chauffeur C/CE, Uithoorn

  • Transport en logistiek
  • Fulltime,Parttime
  • Regio Uithoorn

Voor onze opdrachtgever in het beton zijn wij op zoek naar C en CE chauffeurs. Ben jij in bezit van je C of CE rijbewijs en wil je geen fysiek zware arbeid verrichten dan is dit mogelijk een leuke functie voor jou. Solliciteer direct via onze website!