Werken bij Vos Logistics

Vos als werkgever

Vos als werkgever

Vos Logistics is een toonaangevende Europese logistieke dienstverlener. Met circa 1.900 medewerkers verspreid over 25 vestigingen binnen Europa zijn we actief in transport, logistieke diensten en tankreiniging.

Kwaliteit van Vos Logistic

De kwaliteit van onze dienstverlening staat of valt met de inzet van onze mensen. We beseffen dat we onze goede reputatie in de markt, unieke marktpositie en stabiele klantenbasis danken aan de professionaliteit, de loyaliteit, de trots en het enthousiasme van onze medewerkers. De gedrevenheid en liefde voor het vak die zij hebben, verwachten we ook van mensen die bij ons willen komen werken.

Werken bij Vos Logistic?

Ben je enthousiast, gedreven en heb je liefde voor het vak? En op zoek naar een (nieuwe) baan als vrachtwagen chauffeur? Binnen Vos Logistic kunnen we veel verschillende soorten functies aanbieden. Solliciteer direct online!

20-11-2017

Vrachtwagenchauffeur distributie CE, regio Amsterdam

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Uithoorn

Wij zoeken voor onze opdrachtgever, gedreven distributie vrachtwagenchauffeurs in de regio Amsterdam. Solliciteer bij Consolid en ga direct aan de slag!

01-11-2017

Container Chauffeur, Vos Logistics, Uithoorn

Transport en logistiek | Fulltime,Parttime,Oproep | Regio Uithoorn

Onze opdrachtgever is een specialist in vrachtmanagement en het managen van goederenstromen van diverse locaties.   Als containerchauffeur ben je verantwoordelijk voor het  afleveren van zeecontainers bij diverse terminals in verschillende steden. Incidenteel kan het voorkomen dat je luchtvracht moet rijden naar Schiphol.  

11-10-2017

Cargo chauffeur CE, regio Amsterdam

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Uithoorn

Wij zoeken voor onze opdrachtgever, flexibel ingestelde cargo vrachtwagenchauffeurs in de regio Amsterdam. Solliciteer en ga direct aan de slag!

11-10-2017

Bulk chauffeur CE, regio Amsterdam

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Uithoorn

Wij zoeken voor onze opdrachtgever, een enthousiaste bulk vrachtwagenchauffeur in de regio Amsterdam. Solliciteer bij Consolid en ga direct aan de slag!