Werken bij Vos Logistics

Vos als werkgever

Vos als werkgever

Vos Logistics is een toonaangevende Europese logistieke dienstverlener. Met circa 1.900 medewerkers verspreid over 25 vestigingen binnen Europa zijn we actief in transport, logistieke diensten en tankreiniging.

Kwaliteit van Vos Logistic

De kwaliteit van onze dienstverlening staat of valt met de inzet van onze mensen. We beseffen dat we onze goede reputatie in de markt, unieke marktpositie en stabiele klantenbasis danken aan de professionaliteit, de loyaliteit, de trots en het enthousiasme van onze medewerkers. De gedrevenheid en liefde voor het vak die zij hebben, verwachten we ook van mensen die bij ons willen komen werken.

Werken bij Vos Logistic?

Ben je enthousiast, gedreven en heb je liefde voor het vak? En op zoek naar een (nieuwe) baan als vrachtwagen chauffeur? Binnen Vos Logistic kunnen we veel verschillende soorten functies aanbieden. Solliciteer direct online!

01-05-2018

CE Chauffeur Bulk, Uithoorn

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Uithoorn

Wij zoeken voor onze opdrachtgever, een enthousiaste bulk vrachtwagenchauffeur in de regio Amsterdam. Solliciteer bij Consolid en ga direct aan de slag!

01-05-2018

CE Chauffeur Cargo, Uithoorn

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Uithoorn

Voor onze opdrachtgever Vos Logistics zoeken wij, flexibel ingestelde cargo vrachtwagenchauffeurs in de regio Amsterdam. Solliciteer en ga direct aan de slag!

01-05-2018

Betonmixerchauffeur C/CE, Uithoorn

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Uithoorn

Voor onze opdrachtgever Vos Logistics zoen wij  ervaren Betonmixerchauffeurs in de regio Amsterdam. Solliciteer bij ons en ga direct aan de slag!

01-05-2018

Opleiding chauffeur C/CE, Amsterdam

Transport en logistiek | Fulltime,Parttime | Regio Hoofddorp

Altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden? Consolid biedt de mogelijkheid om opgeleid te worden tot C of zelfs CE chauffeur. Word vrachtwagenchauffeur bij Consolid en behaal in (gemiddeld) 20 weken je rijbewijs!