Werken bij Nabuurs

Nabuurs

Nabuurs

Nabuurs is een van de grootste familiebedrijven in de logistieke dienstverlening. Dat zorgt voor continuïteit, betrokkenheid en korte lijnen. Onder het motto ‘Met Nabuurs’ streven ze naar duurzame partnerships voor de lange termijn.

Er heerst nog echt een familiegevoel: iedereen hoort erbij. Binnen een grote, professionele organisatie werken ze met kleine, persoonlijke teams. Bij Nabuurs is er volop aandacht voor jouw eigen ontwikkeling.

03-02-2020

Vrachtwagenchauffeur C Drankdistributie, Helmond

  • Transport en logistiek
  • Fulltime
  • Regio Helmond

Vind jij het leuk om horecagelegenheden in de omgeving te verkennen en ervoor te zorgen dat mensen, waaronder jijzelf met mooi weer met een lekker drankje op het terras kunnen zitten? Heb je daarnaast ervaring op de bakwagen als C/CE Chauffeur en weet je van aanpakken in het geval van fysiek zwaarder werk? Solliciteer dan nu bij Consolid en wie weet rijdt jij binnenkort rond als fulltime chauffeur horecadistributie in Helmond!

29-11-2019

Vrachtwagenchauffeur CE, regio Den Bosch

  • Transport en logistiek
  • Fulltime,Parttime
  • Regio Hedel

Ben jij in het bezit van het groot rijbewijs CE en ben jij dè klantgerichte chauffeur die alles goed wil doen voor zijn of haar klant? Werk je graag in dagdiensten en wil je dagelijks op tijd thuis zijn voor het avondeten? Ben jij de trekker/oplegger de baas en ken jij de binnensteden in regio Brabant? Reageer dan meteen op deze mooie functie met veel direct klantcontact!