Rijden voor Leen Bakker is een hele verantwoordelijkheid. Je collega's in de filialen zitten te wachten op de goederen die jij brengt, zodat zij de klanten optimaal kunnen helpen.

Doorgroeien bij Leen Bakker

Wanneer jij jezelf wil blijven ontwikkelen en door wil groeien binnen Leen Bakker dan is dat zeker mogelijk! Naast de functie als rangeerder bieden wij je namelijk de mogelijkheid aan om je C én CE rijbewijs te behalen. Nadat je dit rijbewijs op zak hebt kan je bij dezelfde organisatie aan de slag als trekker opleggerchauffeur. Wil je niet je C én CE rijbewijs behalen dan ben je ook zeker van harte welkom. Dit is namelijk geen verplichting!

Vacatures Leen Bakker

Bekijk onderstaand de openstaande vacature van Leen Bakker. Geen openstaande vacatures bij deze werkgever? Bekijk dan hier al onze openstaande vacatures. Wellicht zit er iets leuks voor je bij!

01-04-2021

Rangeerder, Raamsdonksveer

  • Transport en logistiek
  • Fulltime
  • Regio Raamsdonksveer

Ben jij op zoek naar een baan in de transport waarbij jouw planning al een jaar vooraf bekend is? Het klinkt als onmogelijk, maar bij deze baan als Rangeerder in Raamsdonksveer is het toch echt zo.