Werken bij Leen Bakker

Leen Bakker

Leen Bakker

Leen Bakker is een toonaangevend woonwarenhuis. Klantgericht denken staat bij Leenbakker hoog in het vaandel. De focus van Leen Bakker is er op gericht de service en kwaliteit elke dag weer te verbeteren.

Werken bij Leen Bakker

Rijden voor Leen Bakker is een hele verantwoordelijkheid. Je collega's in de filialen zitten te wachten op de goederen die jij brengt, zodat zij de klanten optimaal kunnen helpen.

Doorgroeien bij Leen Bakker

Wanneer jij jezelf wil blijven ontwikkelen en door wil groeien binnen Leen Bakker dan is dat zeker mogelijk! Naast de functie als rangeerder bieden wij je namelijk de mogelijkheid aan om je C én CE rijbewijs te behalen. Nadat je dit rijbewijs op zak hebt kan je bij dezelfde organisatie aan de slag als trekker opleggerchauffeur. Wil je niet je C én CE rijbewijs behalen dan ben je ook zeker van harte welkom. Dit is namelijk geen verplichting!

Solliciteren bij Leen Bakker

Ben je enthousiast, gedreven en heb je liefde voor het vak? En op zoek naar een (nieuwe) baan als vrachtwagen chauffeur? Binnen Leen Bakker kunnen we je veel verschillende soorten functies aanbieden. Solliciteer direct online!

05-06-2018

Fulltime rangeerder, Raamsdonksveer

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Raamsdonksveer

Fulltime rangeerder in Raamsdonksveer. Als je jezelf wil ontwikkelen kan deze functie worden gecombineerd met een opleiding tot CE Chauffeur!

05-06-2018

Fulltime vrachtwagenchauffeur CE, Raamsdonksveer

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Raamsdonksveer

Een fulltime baan als vrachtwagenchauffeur CE! Een baan met een duidelijke planning waar je privé afspraken omheen kan plannen!

05-06-2018

Parttime vrachtwagenchauffeur CE, Raamsdonksveer

Transport en logistiek | Parttime | Regio Raamsdonksveer

Een parttime functie als vrachtwagenchauffeur CE in Raamsdonksveer! Jij bepaalt op welke dagen je werkt. Vanaf 1 dag beschikbaar ben je al van harte welkom. 

05-06-2018

Fulltime transportplanner, Raamsdonksveer

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Raamsdonksveer

Een fulltime baan als transportplanner in Raamsdonksveer. Je zal samen met je collega's een hecht team vormen waarbij ook de 24 uurs bereikbaarheidsdienst zal worden afgewisseld.

05-06-2018

Fulltime baan incl. opleiding tot vrachtwagenchauffeur CE, Raamsdonksveer

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Raamsdonksveer

Een fulltime baan naast de opleiding tot vrachtwagenchauffeur CE! Verzekerd van een baan voor, tijdens en na de opleiding!