Werken bij HTM

HTM

HTM

Met trams en bussen verzorgt HTM het openbaar vervoer in de regio Haaglanden. Een sterk merk met een rijke historie en heldere visie op de toekomst. Wij lopen voorop met nieuwe technologie en blijven ons vernieuwen in ons werk.

Ben jij de dienstverlenende topper die wij zoeken en wil jij aan slagĀ als railbestuurder bij HTM Den Haag? Dan komen wij graag in contact met jou! Kijk of jij aan de gestelde eisen voldoet en reageer direct!

Kiezen voor HTM

Werk je bij HTM? Dan kies je voor dienstverlening. Een positieve, flexibele en klantgerichte instelling mag daarbij niet ontbreken. Luisteren en meedenken over het oplossen van een probleem of vraag van een reiziger doe je automatisch. Bovendien beschik je over inlevingsvermogen en gedrevenheid om onze reizigers snel, op tijd en veilig op hun bestemming te brengen.

Kijk hier voor een dag uit het leven van een trambestuurder!

20-12-2017

Ter Inschrijving: Opleiding Bestuurder Railvoertuig HTM, Den Haag

Personenvervoer | Fulltime,Parttime | Regio Den Haag

Ben jij de dienstverlenende topper die wij zoeken en wil jij aan slag als railbestuurder bij HTM Den Haag? Dan komen wij graag in contact met jou! Kijk of jij aan de gestelde eisen voldoet en reageer direct!