Werken bij HTM

Werken bij HTM

Werken bij HTM

Met trams en bussen verzorgt HTM het openbaar vervoer in de regio Haaglanden. Een sterk merk met een rijke historie en heldere visie op de toekomst. Wij lopen voorop met nieuwe technologie en blijven ons vernieuwen in ons werk.

Ben jij de dienstverlenende topper die wij zoeken en wil jij aan slag als railbestuurder bij HTM Den Haag? Dan komen wij graag in contact met jou!

Kiezen voor HTM

Werk je bij HTM? Dan kies je voor dienstverlening. Een positieve, flexibele en klantgerichte instelling mag daarbij niet ontbreken. Luisteren en meedenken over het oplossen van een probleem of vraag van een reiziger doe je automatisch. Bovendien beschik je over inlevingsvermogen en gedrevenheid om onze reizigers snel, op tijd en veilig op hun bestemming te brengen.

Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct online. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! 

18-07-2019

Opleiding tot trambestuurder bij HTM, Den Haag

  • Personenvervoer
  • Fulltime

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en breng je graag passagiers veilig van A naar B? Dan is Consolid op zoek naar jou! Wij zoeken kadidaten die de opleiding tot trambestuurder bij de HTM in Den Haag willen volgen. Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan direct!