Werken bij Bidfood (voorheen DeliXL)

Bidfood

Bidfood

Bidfood (voorheen Deli XL) is dé online horeca groothandel en totaalleverancier in de foodservice markt. Van restaurant tot cafetaria en van hotel tot sportkantine en de institutionele zorg: voor iedere foodprofessional hebben wij een passend aanbod. Eenvoudig online besteld en tot in de keuken bezorgd. Dankzij onze 100% leveringsgarantie kunnen we onszelf de meest betrouwbare online horeca groothandel in food en non-food noemen.

Werken bij deze totaalleverancier voor de foodservice? Bekijk onderstaand de vacatures.

 

01-04-2020

Vrachtwagenchauffeur C Horecadistributie, Helmond

  • Transport en logistiek
  • Fulltime
  • Regio Helmond

Wil jij dagelijks stoppen bij de beste restaurants, of de gezelligste sportkantines? Bidfood en Consolid zijn op zoek naar jou! Hoe meer klanten een bestelling plaatsen, hoe meer chauffeurs er nodig zijn om al die bestellingen te bezorgen. Dus heb jij je C rijbewijs, een geldig Code 95 en ben je fulltime beschikbaar? Solliciteer dan nu bij dit informeel en groeiend bedrijf met standplaats Helmond. Wanneer je de ambitie hebt om E achter C te halen zijn hier ook mogelijkheden voor.

28-01-2020

Opleiding tot Vrachtwagenchauffeur C, Bidfood Helmond

  • Transport en logistiek
  • Fulltime
  • Regio Helmond

Altijd al gedroomd van een vrachtwagen en wil jij hier graag je rijbewijs voor halen? Reageer dan nu op deze vacature, ga de uitdaging aan en ga rijden bij Bidfood! Wil jij dagelijks stoppen bij de beste restaurants, of de gezelligste sportkantines? Hoe meer klanten een bestelling plaatsen, hoe meer chauffeurs er nodig zijn om al die bestellingen te bezorgen. Daarnaast hebben ze de leukste personeelsfeestjes! Jouw standplaats wanneer je aan de slag gaat is Helmond.