Consolid Transport en Logistiek

Bij Consolid zetten we ervaren chauffeurs aan het werk bij transportbedrijven en eigen vervoerders. Chauffeurs die de kar kunnen trekken. Bijvoorbeeld in koelverstransport, pakket- en winkeldistributie en grondstoffendistributie. Hierbij vinden we het belangrijk om structureel aandacht te besteden aan enerzijds veilig rijgedrag en rijtechniek en anderzijds houding en gedrag van onze chauffeurs. Zo werken we aan veiliger en zuiniger rijgedrag en minder schades. (zie ook ons schadebeleid) 

Specialist in Transport

Met zeer actuele kennis van de markt en een team van specialisten, ondersteunen wij onze opdrachtgevers graag maximaal. Van de inzet van 1 vrachtwagenchauffeur, tot de volledige overname van uw planning. We dragen natuurlijk ook graag ons steentje bij aan het gezond houden van de sector, bijvoorbeeld door  samenwerking met het Sectorinstituut Transport & Logistiek (STL). Meer lezen? 

Benieuwd naar onze diensten? Voor een kort overzicht klikt u hier.

Persoonlijk gesprek

Eigenlijk vertellen we u het liefst persoonlijk waarom wij specialist zijn in vervoer en veiligheid. Dus wilt u sparren over uw personele uitdagingen of actualiteiten in de sector? Misschien heeft u wel behoefte aan advies over veranderde arbeidsvoorwaarden? Of bent u gewoon benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze accountmanager: Lot ter Borg.

Lot ter Borg