Consolid Personenvervoer

Gestart als eerste uitzendorganisatie voor buschauffeurs, inmiddels behoren alle vervoerders in het stads- en streekvervoer tot onze opdrachtgevers. We werken niet alleen samen met chauffeurs die de bus uitstekend de baas zijn, ook met planners, teamleiders en (interim) managers.

Wij vinden het belangrijk om structureel aandacht te besteden aan enerzijds veilig rijgedrag en rijtechniek en anderzijds houding en gedrag van onze chauffeurs. Zo werken we aan veiliger en zuiniger rijgedrag en minder schades. (zie ons schadebeleid) 

Specialist in Personenvervoer

Met zeer actuele kennis van de markt en een team van specialisten, ondersteunen wij onze opdrachtgevers graag maximaal. Van de inzet van 1 buschauffeur, tot volledige flexpool dienstverlening. We dragen natuurlijk ook graag ons steentje bij aan het gezond houden van de sector. Bijvoorbeeld door alle (verplichte) bijscholing voor onze chauffeurs aan te bieden via de eigen Academy, of trainingen op maat naar aanleiding van behoefte vanuit de chauffeurspopulatie, zoals "Calamiteiten Coaching". Meer lezen over de Consolid Academy?

Neem contact op met onze accountmanager

Eigenlijk vertellen we u het liefst persoonlijk waarom wij specialist zijn in vervoer en veiligheid. Dus wilt u sparren over uw personele uitdagingen of actualiteiten in de sector? Misschien heeft u wel behoefte aan advies over veranderde arbeidsvoorwaarden? Of bent u gewoon benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze accountmanager: Sonja Klijn.


Sonja Klijn